Doorgaan naar hoofdcontent

Kaartjes!



Ik heb weer 2 kaartjes gemaakt! Eigelijk zo leuk om te maken!!! Verslavend!
Eentje voor mijn vriendin die net terug is uit Amerika! Jaja, de volgende keer mag ik mee!!! :P
( ze zegt dat ze niets heeft gekocht voor haar zelf, qua scrapspullen, maar ooit krijg ik haar ook verslaafd! Ik voel het!!! )
En eentje voor vrienden die een baby verwachten! Morgen gaan we naar ze toe! Gezellig!
En nu is de vakantie weer voorbij.... Gek hoor, vond het wel weer even lekker! En wilde nog zoveel dingen doen maar helaas, de dagen gaan te snel!
Ach Lotte zei vanavond dat ze een heerlijke gezellige vakantie heeft gehad en daar gaat het om!

Woensdag ben ik bij Marlies samen met Barbara, Marga, Judith en Arine een dagje wezen scrappen! Zo gezellig was het!! Zo gelachen!!!
We hebben een boekje gemaakt waar Peter een workshop van heeft gegeven en Barbara dus bij was geweest ( ok toen heb ik even minder gelachen, het ging even niet zoals ik wilde.... ) en lekker met gesso gekliederd en gewoon heerlijk gescrapt! Meiden was super gezellig, doen we snel weer!!!

Foto's zien jullie later, boekje is wel af maar de foto's en de rest moet nog "even" gedaan worden!
Iedereen een heel fijn weekend!!!

Reacties

marlies zei…
He miranda.... super weer jo... ben benieuwd welke foto's je in het boekje gaat doen. Misschien ga ik hem ook nog wel maken ;-)

Vond het ook super gezellig !

liefs
Unknown zei…
Mooie kaarten geworden Miranda,vooral het hollandse kaartje vind ik helemaal te gek.
JA,en dan begint maandag het echte leven weer [snik snik].
groetjes,Lean.
Romy zei…
Supergave kaartjes heb je gemaakt. Heel toepasselijk dat kaartje in Hollandse stijl. Je hebt een erg herkenbare stijl en hij is prachtig! Ik ben zeer benieuwd naar je boekje.
Bianca zei…
Ik vind je kaartjes weer helemaal te gek super en die van welkom thuis vind ik echt heel erg leuk je vriendin zal blij zijn met haar kaart zo wil ik ook wel thuis komen hahahaha groetjes fijn weekend xx Bianca
Jolanda zei…
Allebei helemaak super geworden en wat heb je bij beide kaartjes leuk papier gebruikt! Helemaal super!!
Groetjes Jolanda
hey wat een leuke kaartjes!! vooral dat rood, wit, blauw vind ik helemaal toppie!!

XX Tessa
Lischa zei…
wat een zeer mooie kaartjes weer
Jackie zei…
Gezellig zo met zijn alle scrappen..

Je kaartjes zijn echt prachtig..

En ja vakantie's gaan altijd te snel..
Mij kan deze week niet snel genoeg gaan, dan gaan wij ff lekker weg
Esmeralda zei…
Wat een te gekke kaartjes, vooral de hollands hip versie! Leuk thuiskomen zo!
Wat leuk saampjes scrappen ben benieuwd naar het boekje!
Birgit zei…
Mooie kaartjes! En watis het toch altijd leuk om met een groepje meiden gezellig te scrappen he?!
rev zei…
supermooie kaartjes!
Je@net zei…
Wat een leuke kaartjes Miranda!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!