Doorgaan naar hoofdcontent

Enveloppenswap

Ik doe met een paar meiden een enveloppenswap!! Heel erg leuk om elke 2 weken een envelop met spulletjes te krijgen en hier een lo van te maken! Maar ook heel moeilijk!!! Het is een hele uitdaging om van spullen die je anders niet zo snel zou kopen iets te maken!
Maar des te leuker is het als het af is! Vind ik! :D
Deze is van mijn envelop:
( had nog 2 restjes papier over, was mezelf met papier vergeten mee te delen,.... )
En deze is van Irene:
En verder??? Lekker niets, alles rustig aan in de vakantie he?!
Bedankt weer voor het lezen!!

Reacties

Romy zei…
Oh, wat zijn ze mooi! Inderdaad erg leuk om eens dingen te gebruiken waar je normaal niet zo snel naar zou grijpen. Jouw layouts zijn weer helemaal in jouw stijl: prachtig!
Lean zei…
Lekker niets....ze zijn super gaaf geworden beide.Heerlijk die snoetjes.Zelf doe ik ook eigenlijk lekker bijna niets hahaha.
gr,Lean.
Ilonka zei…
Wat een prachtige Lootjes en wat een geweldige kinder toetjes. Mooie teksten en heerlijk fleurig.


Groetjes Ilonka
Arine zei…
heel erg leuk maar vind het wel heel toevallig dat we allebei zwart achtergrondpapier hebben gebruikt met exact hetzelfde getekende witte randje haha
Cora zei…
Leuk dat je mijn blog gevonden hebt!! heb natuurlijk ook even bij jou gespiekt enne echt super hoor!! en een leuk idee die envloppen swap zo gebruik je idd sneller andere dingen die je normaal niet zou gebruiken!!

Gr. Cora
Jackie zei…
Ik vind ze allebei heel erg leuk..
Maar Clown & Clown is wel mijn favoriet, wat een heerlijke foto
marga zei…
Woooooooooooooooooooh, ze zijn leuk!! Enne lekker genieten hoor!!!!
Je@net zei…
Wat een leuke lootjes joh! Lijkt me inderdaad een hele uitdaging!
Geniet van je vakantie!
Mika zei…
Leuke Lo's geniet van de vakantie! Mika
(www.mikascrap.typepad.com)
ohw wat ziet dat er leuk uit!
Maaike zei…
Wat een superleuke lootjes zeg! En dat met relatief weinig spullen... Leuke uitdaging hoor.

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!