Doorgaan naar hoofdcontent

Enveloppenswap

Ik doe met een paar meiden een enveloppenswap!! Heel erg leuk om elke 2 weken een envelop met spulletjes te krijgen en hier een lo van te maken! Maar ook heel moeilijk!!! Het is een hele uitdaging om van spullen die je anders niet zo snel zou kopen iets te maken!
Maar des te leuker is het als het af is! Vind ik! :D
Deze is van mijn envelop:
( had nog 2 restjes papier over, was mezelf met papier vergeten mee te delen,.... )
En deze is van Irene:
En verder??? Lekker niets, alles rustig aan in de vakantie he?!
Bedankt weer voor het lezen!!

Reacties

Romy zei…
Oh, wat zijn ze mooi! Inderdaad erg leuk om eens dingen te gebruiken waar je normaal niet zo snel naar zou grijpen. Jouw layouts zijn weer helemaal in jouw stijl: prachtig!
Unknown zei…
Lekker niets....ze zijn super gaaf geworden beide.Heerlijk die snoetjes.Zelf doe ik ook eigenlijk lekker bijna niets hahaha.
gr,Lean.
Ilonka zei…
Wat een prachtige Lootjes en wat een geweldige kinder toetjes. Mooie teksten en heerlijk fleurig.


Groetjes Ilonka
Arine zei…
heel erg leuk maar vind het wel heel toevallig dat we allebei zwart achtergrondpapier hebben gebruikt met exact hetzelfde getekende witte randje haha
Cora zei…
Leuk dat je mijn blog gevonden hebt!! heb natuurlijk ook even bij jou gespiekt enne echt super hoor!! en een leuk idee die envloppen swap zo gebruik je idd sneller andere dingen die je normaal niet zou gebruiken!!

Gr. Cora
Jackie zei…
Ik vind ze allebei heel erg leuk..
Maar Clown & Clown is wel mijn favoriet, wat een heerlijke foto
marga zei…
Woooooooooooooooooooh, ze zijn leuk!! Enne lekker genieten hoor!!!!
Je@net zei…
Wat een leuke lootjes joh! Lijkt me inderdaad een hele uitdaging!
Geniet van je vakantie!
Mika zei…
Leuke Lo's geniet van de vakantie! Mika
(www.mikascrap.typepad.com)
ohw wat ziet dat er leuk uit!
Maaike zei…
Wat een superleuke lootjes zeg! En dat met relatief weinig spullen... Leuke uitdaging hoor.

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!