Doorgaan naar hoofdcontent

Lekker kaartjes maken!

Ik had het helemaal te pakken gister!!! Ik wilde graag een kaartje maken maar ik bleef doorgaan!!! Heerlijk! Ik kan het alleen niet om zomaar een kaartje te maken en later pas kijken naar wie ik hem stuur.... Dus ik heb vast voorgewerkt voor de jarige na de vakantie! :D En ik wilde zo graag met die papier werken! Ik heb eindelijk de sketch van Judith gebruikt!! Misschien had ik de achtergrond op cardstock moeten doen maar ik vind hem wel lekker druk!!
( en voor de duidelijkheid: Lotte en Jan zijn aan het vissen! :D)Bedankt weer voor het bezoekje en tot na de vakantie!!!




Reacties

Ilonka zei…
Hahah wauwie wat een tempo van je kaartjes en zo te zien harstikke veel inpiratie. Ze zijn allemaal geweldig . Mooie kleuren en leuke details .

Groetjes Ilonka
Romy zei…
Wauw, wat een inspiratie zul je hebben gehad. Gave kaartjes allemaal! Je layout is ook al zo mooi. Ik vind die titel erg gaaf zo met al die verschillende thickers. Leuk gedaan!
Unknown zei…
jij bent lekker bezig zeg wat een kunstwerkjes allemaal.Mooi van kleur ook dus wie na de vakantie jarig is.........
gr,Lean
Wat heb je weer een leuke dingen gemaakt, echt prachtig!!

XX Tessa
marga zei…
Jeeeeeeeeeeeeeetje, je had de smaak te pakken Super!!
Unknown zei…
Hoi er staat een verassing voor je op mijn blog
Romy zei…
Ook van mij staat er een verrassing voor je op mijn blog: http://www.mirandasplekkie.blogspot.com/
Arine zei…
je bent weer lekker creatief geweest. Super kaarten weer hoor en de layout vind ik ook geweldig
Lischa zei…
prachtige kaartjes weer Miranda en leuke lo

en bedankt voor het cadeautje lief van je.

Zit momenteel even in een scrappersdip,maar komt vast wel weer,Nog even dan heb ik vakantie .
Liesbeth zei…
wat een leuke kaartjes!
groetjes Liesbeth
Manon zei…
wow wat een mooie kaarten. En de layout is ook erg leuk. Lekker vrolijk.

Groetjes Manon

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!