Doorgaan naar hoofdcontent

Vakantie!

Jippie! Lotte heeft nu vakantie! Zo heerlijk voor haar en voor mij natuurlijk ook! :D
Ik mag nog een weekje werken en dan hebben we ook 3 weekjes vrij! ( ok, zal eerlijk zijn..... Ik mag nog 1 avondje werken... :P )
Mijn vader vierdde vandaag zijn verjaardag en gaat ook met de vut! Het is wat zeg, heerlijk!!! Vorige week was hij hier nog om een laatste rondje met de kids in " dé grote werkbus" te rijden! Ik heb nog wat foto's gemaakt en vond het leuk om dit te verwerken in een cadeautje! pfff weer zo'n klus om voor mannen te scrappen... Het is vrij simpel gebleven! Ik heb dit meteen gecombineerd met de challenge van juli van Scrappassion: gebruik chipboard! Weer een erg leuke uitdaging!!
En ik heb toch vrijdagochtend even op de valreep nog een kleinigheidje voor de juffen van Lotte gemaakt! Heel simpel maar gaat om het idee!Iedereen die vakantie heeft: Fijne vakantie!!!!!
De rest een hele fijne week!!!

Reacties

Romy zei…
Wat heerlijk dat Lotte en jij (bijna) vakantie hebben. Geniet ervan. Het cadeautje voor je vader is heel stoer geworden, maar toch helemaal jouw stijl. Ziet er gaaf uit!! En ook de juffencadeautjes...erg mooi!!
Annelies zei…
Ontzettend leuk weer wat je hebt gemaakt. En alvast een hele fijne vakantie...
Marga zei…
Ohh, wat een leuk cadeau. Het is inderdaad lastiger om voor mannen iets te maken, maar het is je prima gelukt.
Nog even doorbijten......;) dan heb je lekker ook vakantie.
Ilonka zei…
Wat is dat mooi. Zo te zien prima gelukt. Wat zal hij er blij mee zijn.

Groetjes Ilonka
Judith zei…
Wat heb je weer veel gedaan!!! Gaaf allemaal zeg!!!
Nog een avondje scrappen van de week??? Ik vind dat ik er maar eens tijd voor moet maken.

Liefs Judith
Jackie zei…
Lekker nu echt vakantie,
geniet er van...
En dat weekje is ook zo voorbij..

En wat een leuk cadeautje voor je vader..
En dat zakje is ook errug leuk,..
Lean zei…
Heerlijk vakantie en de kadootjes die je gemaakt heb zijn gaaf geworden.Je hebt het gelijk ook slim aan gepakt twee vliegen in 1.
gr,Lean
Iris zei…
Wat een prachtige dingen heb je weer gemaakt zeg! Hele gave layouts in je vorige post! Gaaf hoe je in de 1e sassafras gebruikt hebt!
Die juffen van Lotte boffen maar hoor. SUper toch zo'n cadeau. Ik ben ook juf en ik zou er echt heel erg blij mee zijn. Al is het alleen al om de moeite die er voor je gedaan wordt. En in dit geval ziet het er ook nog super uit!

Fijne vakantie alvast! Hier duurt t nog 2 weken...
marlies zei…
he Miranda, je hebt weer top spullen gemaakt, stuk voor stuk weer heel veel op te zien !

nou werk ze nog even en dan lekker VAKANTIE !!!!
MvM-design zei…
Vind je doosje helemaal schattig!!
En wat jij simpel noemt ziet er niet simpel uit hoor , heel mooi !!
Esmeralda zei…
Hee Miranda! Wat heeeerlijk bijna vakantie! Hier moet Chimene nog 2 weken. Bleh vind het altijd heerlijk als ze thuis is! Ga je nog weg? Superprojectjes weer!
Veel liefs
Liszha zei…
Wat een ontzettend schattige, shabbylike dingen maak jij. Ik vind je stijl helemaal tof!
heel erg leuk geworden enne.. fijne vakantie!! Wij moeten nog anderhalve week...

XX tessa

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!