Doorgaan naar hoofdcontent

Vakantie!

Jippie! Lotte heeft nu vakantie! Zo heerlijk voor haar en voor mij natuurlijk ook! :D
Ik mag nog een weekje werken en dan hebben we ook 3 weekjes vrij! ( ok, zal eerlijk zijn..... Ik mag nog 1 avondje werken... :P )
Mijn vader vierdde vandaag zijn verjaardag en gaat ook met de vut! Het is wat zeg, heerlijk!!! Vorige week was hij hier nog om een laatste rondje met de kids in " dé grote werkbus" te rijden! Ik heb nog wat foto's gemaakt en vond het leuk om dit te verwerken in een cadeautje! pfff weer zo'n klus om voor mannen te scrappen... Het is vrij simpel gebleven! Ik heb dit meteen gecombineerd met de challenge van juli van Scrappassion: gebruik chipboard! Weer een erg leuke uitdaging!!
En ik heb toch vrijdagochtend even op de valreep nog een kleinigheidje voor de juffen van Lotte gemaakt! Heel simpel maar gaat om het idee!Iedereen die vakantie heeft: Fijne vakantie!!!!!
De rest een hele fijne week!!!

Reacties

Romy zei…
Wat heerlijk dat Lotte en jij (bijna) vakantie hebben. Geniet ervan. Het cadeautje voor je vader is heel stoer geworden, maar toch helemaal jouw stijl. Ziet er gaaf uit!! En ook de juffencadeautjes...erg mooi!!
Annelies zei…
Ontzettend leuk weer wat je hebt gemaakt. En alvast een hele fijne vakantie...
Marga zei…
Ohh, wat een leuk cadeau. Het is inderdaad lastiger om voor mannen iets te maken, maar het is je prima gelukt.
Nog even doorbijten......;) dan heb je lekker ook vakantie.
Ilonka zei…
Wat is dat mooi. Zo te zien prima gelukt. Wat zal hij er blij mee zijn.

Groetjes Ilonka
Judith zei…
Wat heb je weer veel gedaan!!! Gaaf allemaal zeg!!!
Nog een avondje scrappen van de week??? Ik vind dat ik er maar eens tijd voor moet maken.

Liefs Judith
Jackie zei…
Lekker nu echt vakantie,
geniet er van...
En dat weekje is ook zo voorbij..

En wat een leuk cadeautje voor je vader..
En dat zakje is ook errug leuk,..
Unknown zei…
Heerlijk vakantie en de kadootjes die je gemaakt heb zijn gaaf geworden.Je hebt het gelijk ook slim aan gepakt twee vliegen in 1.
gr,Lean
Iris zei…
Wat een prachtige dingen heb je weer gemaakt zeg! Hele gave layouts in je vorige post! Gaaf hoe je in de 1e sassafras gebruikt hebt!
Die juffen van Lotte boffen maar hoor. SUper toch zo'n cadeau. Ik ben ook juf en ik zou er echt heel erg blij mee zijn. Al is het alleen al om de moeite die er voor je gedaan wordt. En in dit geval ziet het er ook nog super uit!

Fijne vakantie alvast! Hier duurt t nog 2 weken...
marlies zei…
he Miranda, je hebt weer top spullen gemaakt, stuk voor stuk weer heel veel op te zien !

nou werk ze nog even en dan lekker VAKANTIE !!!!
MvM-design zei…
Vind je doosje helemaal schattig!!
En wat jij simpel noemt ziet er niet simpel uit hoor , heel mooi !!
Esmeralda zei…
Hee Miranda! Wat heeeerlijk bijna vakantie! Hier moet Chimene nog 2 weken. Bleh vind het altijd heerlijk als ze thuis is! Ga je nog weg? Superprojectjes weer!
Veel liefs
liszha zei…
Wat een ontzettend schattige, shabbylike dingen maak jij. Ik vind je stijl helemaal tof!
heel erg leuk geworden enne.. fijne vakantie!! Wij moeten nog anderhalve week...

XX tessa

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!