Doorgaan naar hoofdcontent

Beetje bij beetje.....

.... lukt het me weer om te scrappen! Ik heb er erg veel zin in maar dan zit ik aan de tafel te zitten en komt niets uit mijn handen... Bah!
Ik heb wel weer een erg leuke vlop van Arine gekregen van de enveloppenswap en hier wel een lo meegemaakt!
Maar was wat makkelijk want heb een sketch gebruikt van Creative scrappers deze:

En dit is de mijne geworden:

Ik hoop dat het nu wat sneller gaat want de vakantiefoto's zijn al binnen! Ik heb alweer 2 "weg-leg-lo's "....... Deze leg ik maar even opzij als ik het me niet meer lukt, normaal blijven die dus liggen maar nu afgesproken dat ik deze als eerste weer erbij pak en het weer probeer!

Maandag begint hier echt het normale leven weer want dan gaat Lotte weer naar school, echt zo jammer!!! Vind het zo heerlijk!! We hebben ons echt prima vermaakt! Lotte heeft er wel weer reuze zin in omdat ze nu eindelijk oudste kleuter is!! " Dat is echt kei stoer mama" zei ze van de week..... Nou ok, ik geloof haar! :D

Iedereen vast een fijn weekend en die nog vakantie hebben: geniet ervan!!!

Ik ga weer snel naar buiten met de pootjes in het badje!

Reacties

Romy zei…
Daar heb ik ook een beetje last van wat layouts betreft. Kaartjes lukken wel, maar als ik aan een layout wil beginnen, komt er gewoon niets van... Ik ben het vanmiddag maar nog eens gaan proberen.

Je layout is helemaal geweldig! Zo'n gave indeling en ook heel zomers. Veel scrapsucces/-plezier!
Jackie zei…
wat jammer dta het niet helemaal lukt...
Maar deze is al mega leuk..
En met die weg leg lo's komt het vast ook goed..

En getsie maandag alweer naar school..
Lean zei…
Ja dat is balen als het niet lukt,deze vind ik heel leuk geworden.
En ja het is ook zo moooooooooi weer [een beetje heet nu]dan doe je eigenlijk ook niet zo vee.
gr,Lean
Ilonka zei…
Ik vind het erg goed gelukt maar het is ook eigenlijk te warm om te scrappen . Maar leuk hoe je je tekst met twee kleuren heb gemaakt. en je kant is ook prachtig.


Groetjes Ilonka
Manon zei…
Heel herkenbaar probleem. Maar meid last van dat er niets uit je handen komt. Is niet te zien op je layout. Ik vind hem geweldig!

Groetjes Manon
Maaike zei…
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan??? Je hebt toch een superdraai aan die sketch gegeven? Heel erg leuk gedaan hoor!
Ilonka zei…
hoi Miranda ik heb wat voor je op mijn blog

Groetjes Ilonka

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei