Doorgaan naar hoofdcontent

Beetje bij beetje.....

.... lukt het me weer om te scrappen! Ik heb er erg veel zin in maar dan zit ik aan de tafel te zitten en komt niets uit mijn handen... Bah!
Ik heb wel weer een erg leuke vlop van Arine gekregen van de enveloppenswap en hier wel een lo meegemaakt!
Maar was wat makkelijk want heb een sketch gebruikt van Creative scrappers deze:

En dit is de mijne geworden:

Ik hoop dat het nu wat sneller gaat want de vakantiefoto's zijn al binnen! Ik heb alweer 2 "weg-leg-lo's "....... Deze leg ik maar even opzij als ik het me niet meer lukt, normaal blijven die dus liggen maar nu afgesproken dat ik deze als eerste weer erbij pak en het weer probeer!

Maandag begint hier echt het normale leven weer want dan gaat Lotte weer naar school, echt zo jammer!!! Vind het zo heerlijk!! We hebben ons echt prima vermaakt! Lotte heeft er wel weer reuze zin in omdat ze nu eindelijk oudste kleuter is!! " Dat is echt kei stoer mama" zei ze van de week..... Nou ok, ik geloof haar! :D

Iedereen vast een fijn weekend en die nog vakantie hebben: geniet ervan!!!

Ik ga weer snel naar buiten met de pootjes in het badje!

Reacties

Romy zei…
Daar heb ik ook een beetje last van wat layouts betreft. Kaartjes lukken wel, maar als ik aan een layout wil beginnen, komt er gewoon niets van... Ik ben het vanmiddag maar nog eens gaan proberen.

Je layout is helemaal geweldig! Zo'n gave indeling en ook heel zomers. Veel scrapsucces/-plezier!
Jackie zei…
wat jammer dta het niet helemaal lukt...
Maar deze is al mega leuk..
En met die weg leg lo's komt het vast ook goed..

En getsie maandag alweer naar school..
Unknown zei…
Ja dat is balen als het niet lukt,deze vind ik heel leuk geworden.
En ja het is ook zo moooooooooi weer [een beetje heet nu]dan doe je eigenlijk ook niet zo vee.
gr,Lean
Ilonka zei…
Ik vind het erg goed gelukt maar het is ook eigenlijk te warm om te scrappen . Maar leuk hoe je je tekst met twee kleuren heb gemaakt. en je kant is ook prachtig.


Groetjes Ilonka
Manon zei…
Heel herkenbaar probleem. Maar meid last van dat er niets uit je handen komt. Is niet te zien op je layout. Ik vind hem geweldig!

Groetjes Manon
Maaike zei…
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan??? Je hebt toch een superdraai aan die sketch gegeven? Heel erg leuk gedaan hoor!
Ilonka zei…
hoi Miranda ik heb wat voor je op mijn blog

Groetjes Ilonka

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!