Doorgaan naar hoofdcontent

Niet normaal...

....maar wel lekker!!!
Deze week had ik 3 avonden vrij en ik heb ervan genoten!! Ik bleef scrappen en het lukte ook gewoon in 1 keer! Ook de 2 ochtendjes dat Jop naar de peuterspeelzaal is geweest waren van mij! :D Dus ik heb heel wat gescrapt!
Heerlijk, er komt voor ons een drukke tijd aan dus ik heb besloten nu van mijn tijd te genieten!

Woensdag avond: telefoon: Niek is geboren!!! Eindelijk!!! Bijna 2 weken 'overtijd'! Ik ga zo ff koekeloeren! Jeroen, Marleen en Guus van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broer!!!
( sorry slechte foto maar was haasten om hem optijd in de brievenbus te krijgen! :) )Deze lo zit al een tijdje in mijn hoofd want vind de foto van mijn moeder zo mooi! Ik wil alleen nog ergens in het klein de datum schrijven maar dat moet ik nog even uitvinden! Dit is Jop in zijn Cars kleding! Hij is er zo gek op, alles waar Mc Queen of een van de andere opstaat wil hij hebben! Hier ging hij even voor mij showen! :DEn ach..... wat een zielige foto's van Lotte! Was op vakantie in Frankrijk, ik druk foto's maken terwijl zij van de glijbaan ging.... Toen ze dat door had werd ze zo boos en zonder dat ik het wist bleef ik door schieten..... Nu nog vindt ze de lo heel stom omdat de foto's stom zijn.... Ach...het is ook sneu... een scrappende moeder... Maar later zal ze er vast om kunnen lachen! :D En een lo met de foto's van Lotte en haar beste dinnetje in de Efteling! Nou dat is erg he?! Maar het was zoooo lekker! En mijn huis is ook nog netjes! :D ( voordat ik die vraag krijg! ;) )

Iedereen een heel fijn weekend en ik hoop dat ik deze week nog wat kan scrappen! hahahah I'm back!!!!

Reacties

Miranda zei…
Heerlijk toch? Lekker van genieten meid!
Mijn huis is niet schoon en ik heb niets gescrapt van de week.....
MvM-design zei…
Wat ben jij lekker bezig geweest zeg en stuk voor stuk beauty's !!
Romy zei…
Je bent lekker bezig geweest zeg: stuk voor stuk hele mooie layouts en een prachtige kaart! En arme Lotte, waarom begrijpen moeders je nou nooit, hihi;)
marlies zei…
wow miranda, wat zijn we weer super de puper... ! ik krijg 'bijna' zin om te scrappen.....

Vind de laatste echt super en die van je moeder ook die gaan in mijn jatmap.... voor als ik ooooooit weer eens ga scrappen !

liefs
Lean zei…
Zo jij hebt het druk gehad ziet er allemaal weer heel mooi uit Miranda.
gr,Lean.
Heidie zei…
wat een mooie lo's heb je gemaakt.

groetjes Heidie
Sylvia zei…
Schitterend kaartje heb je gemaakt en hele mooie lo's!!
Ilonka zei…
hoi miranda wat een spetterende lootjes.

groetjes ilonka
Iris zei…
nou heerlijk toch! Fijn dat én je huis aan kant is, én je lekker veel hebt kunnen scrappen! Groot gelijk heb je. Genieten van je tijd!
Ik moet ook eens wat beter leren plannen....

Je creaties zijn wederom erg leuk! Die foto van Jop! Hihi, dat koppie. Echt leuk!
Enne de vriendinnen lo, leuk met dat felle papier.
Ik zou de datum op de lo van je moeder (prachtig overigens)links, verticaal in t hoekje doen denk ik...

enne wil je de volgende keer alleen nog maar mooie foto's gebruiken op lo's moeders! ;)
Je@net zei…
Wauw, jij bent lekker bezig geweest zeg!! Super gave lootjes en wat een ontzettend leuk geboortekaartje!
En die lo van Lotte.....GEWELDIG!! Die arme kinderen van ons hebben het zwaar te verduren! LOL
Annelies zei…
Wat heb jij je best gedaan van de week!!! Gaat goed zeg!!!!
Maaike zei…
sjonge jonge... Je hebt er weer heel wat gemaakt... Ik vind die van je dochter (no photo's) erg gaaf.... En die foto van je zoon met Cars hemd... Super de puper!!!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!