Doorgaan naar hoofdcontent

Niet normaal...

....maar wel lekker!!!
Deze week had ik 3 avonden vrij en ik heb ervan genoten!! Ik bleef scrappen en het lukte ook gewoon in 1 keer! Ook de 2 ochtendjes dat Jop naar de peuterspeelzaal is geweest waren van mij! :D Dus ik heb heel wat gescrapt!
Heerlijk, er komt voor ons een drukke tijd aan dus ik heb besloten nu van mijn tijd te genieten!

Woensdag avond: telefoon: Niek is geboren!!! Eindelijk!!! Bijna 2 weken 'overtijd'! Ik ga zo ff koekeloeren! Jeroen, Marleen en Guus van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broer!!!
( sorry slechte foto maar was haasten om hem optijd in de brievenbus te krijgen! :) )Deze lo zit al een tijdje in mijn hoofd want vind de foto van mijn moeder zo mooi! Ik wil alleen nog ergens in het klein de datum schrijven maar dat moet ik nog even uitvinden! Dit is Jop in zijn Cars kleding! Hij is er zo gek op, alles waar Mc Queen of een van de andere opstaat wil hij hebben! Hier ging hij even voor mij showen! :DEn ach..... wat een zielige foto's van Lotte! Was op vakantie in Frankrijk, ik druk foto's maken terwijl zij van de glijbaan ging.... Toen ze dat door had werd ze zo boos en zonder dat ik het wist bleef ik door schieten..... Nu nog vindt ze de lo heel stom omdat de foto's stom zijn.... Ach...het is ook sneu... een scrappende moeder... Maar later zal ze er vast om kunnen lachen! :D En een lo met de foto's van Lotte en haar beste dinnetje in de Efteling! Nou dat is erg he?! Maar het was zoooo lekker! En mijn huis is ook nog netjes! :D ( voordat ik die vraag krijg! ;) )

Iedereen een heel fijn weekend en ik hoop dat ik deze week nog wat kan scrappen! hahahah I'm back!!!!





Reacties

Miranda zei…
Heerlijk toch? Lekker van genieten meid!
Mijn huis is niet schoon en ik heb niets gescrapt van de week.....
MvM-design zei…
Wat ben jij lekker bezig geweest zeg en stuk voor stuk beauty's !!
Romy zei…
Je bent lekker bezig geweest zeg: stuk voor stuk hele mooie layouts en een prachtige kaart! En arme Lotte, waarom begrijpen moeders je nou nooit, hihi;)
marlies zei…
wow miranda, wat zijn we weer super de puper... ! ik krijg 'bijna' zin om te scrappen.....

Vind de laatste echt super en die van je moeder ook die gaan in mijn jatmap.... voor als ik ooooooit weer eens ga scrappen !

liefs
Unknown zei…
Zo jij hebt het druk gehad ziet er allemaal weer heel mooi uit Miranda.
gr,Lean.
Heidie zei…
wat een mooie lo's heb je gemaakt.

groetjes Heidie
Anoniem zei…
Schitterend kaartje heb je gemaakt en hele mooie lo's!!
Ilonka zei…
hoi miranda wat een spetterende lootjes.

groetjes ilonka
Iris zei…
nou heerlijk toch! Fijn dat én je huis aan kant is, én je lekker veel hebt kunnen scrappen! Groot gelijk heb je. Genieten van je tijd!
Ik moet ook eens wat beter leren plannen....

Je creaties zijn wederom erg leuk! Die foto van Jop! Hihi, dat koppie. Echt leuk!
Enne de vriendinnen lo, leuk met dat felle papier.
Ik zou de datum op de lo van je moeder (prachtig overigens)links, verticaal in t hoekje doen denk ik...

enne wil je de volgende keer alleen nog maar mooie foto's gebruiken op lo's moeders! ;)
Je@net zei…
Wauw, jij bent lekker bezig geweest zeg!! Super gave lootjes en wat een ontzettend leuk geboortekaartje!
En die lo van Lotte.....GEWELDIG!! Die arme kinderen van ons hebben het zwaar te verduren! LOL
Annelies zei…
Wat heb jij je best gedaan van de week!!! Gaat goed zeg!!!!
Maaike zei…
sjonge jonge... Je hebt er weer heel wat gemaakt... Ik vind die van je dochter (no photo's) erg gaaf.... En die foto van je zoon met Cars hemd... Super de puper!!!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!