Doorgaan naar hoofdcontent

Storm!

Heerlijk zeg dit weer buiten! Oké, het is wel erg aan het stormen maar ik hoef gelukkig niet op de fiets! Vandaar dat ik het zo lekker vind! Echt weer om te scrappen! En dat heb ik vanmiddag samen met Lotte ook gedaan! Zo gezellig!

Deze lo heb ik gister gemaakt, en omdat ik nog wat restjes over had heb ik meteen 2 kaartjes gemaakt! Slim he?! Nu volhouden! Dit zijn de kaartjes: En de resultaten van vandaag zijn nog niet helemaal af dus die bewaar ik even!
Iedereen nog een fijne week!!

Reacties

Ilonka zei…
hoi Miranda wat een layout en met prachtig. Met een mooie gehaakte bloem en je tekst vind ik helemaal toppie mooie kleurtjes heb je ervoor gebruikt. Je kaartjes vind ik heel stijlvol . En ik vond het ook al zo heerlijk weer om te scrappen. Zeker als je lekker met dit weer binnen kan blijven.

groetjes ilonka
MvM-design zei…
Ik vind je LO helemaal geweldig weer, ook mooie kleuren. Ik ben niet zo van de kaarjes maar tis een idee om er gelijk een kaartje achteraan te scrappen!!
Wat ziet je blog er mooi uit!!
Je@net zei…
Wat een leuke lo Miranda!! En ook je kaartjes zijn weer super schattig!!
Judith zei…
Hij is weer toppie!!! Misschien dat ik vanavond nog eens een poging ga wagen!

Liefs Juut
Romy zei…
Het is inderdaad perfect scrapweer. En zo te zien heb je daar optimaal gebruik van gemaakt:D Wat een gave layout en je kaartjes zijn ook al zo leuk! Wat je al niet met restjes kunt doen...:)
Lean zei…
De lo ziet er weer prachtig uit en je kaartjes mogen er ook weer wezen.
gr,Lean.
Annelies zei…
Je bent weer lekker bezig geweest! En idd stond er vandaag een hele harde wind...!
Jackie zei…
erg hé dat weer...
heb er wel door moeten fietsen, Zucht !!!

Je layout, en kaartjes zijn helemaal leuk geworden..
Gezellig om op zo'n dag even samen te scrappen
Arine zei…
gave layout en kaartjes en volgens mij is je blog veranderd. Ziet er super uit
Groetjes

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!