Doorgaan naar hoofdcontent

Storm!

Heerlijk zeg dit weer buiten! Oké, het is wel erg aan het stormen maar ik hoef gelukkig niet op de fiets! Vandaar dat ik het zo lekker vind! Echt weer om te scrappen! En dat heb ik vanmiddag samen met Lotte ook gedaan! Zo gezellig!

Deze lo heb ik gister gemaakt, en omdat ik nog wat restjes over had heb ik meteen 2 kaartjes gemaakt! Slim he?! Nu volhouden! Dit zijn de kaartjes: En de resultaten van vandaag zijn nog niet helemaal af dus die bewaar ik even!
Iedereen nog een fijne week!!

Reacties

Ilonka zei…
hoi Miranda wat een layout en met prachtig. Met een mooie gehaakte bloem en je tekst vind ik helemaal toppie mooie kleurtjes heb je ervoor gebruikt. Je kaartjes vind ik heel stijlvol . En ik vond het ook al zo heerlijk weer om te scrappen. Zeker als je lekker met dit weer binnen kan blijven.

groetjes ilonka
MvM-design zei…
Ik vind je LO helemaal geweldig weer, ook mooie kleuren. Ik ben niet zo van de kaarjes maar tis een idee om er gelijk een kaartje achteraan te scrappen!!
Wat ziet je blog er mooi uit!!
Je@net zei…
Wat een leuke lo Miranda!! En ook je kaartjes zijn weer super schattig!!
Judith zei…
Hij is weer toppie!!! Misschien dat ik vanavond nog eens een poging ga wagen!

Liefs Juut
Romy zei…
Het is inderdaad perfect scrapweer. En zo te zien heb je daar optimaal gebruik van gemaakt:D Wat een gave layout en je kaartjes zijn ook al zo leuk! Wat je al niet met restjes kunt doen...:)
Unknown zei…
De lo ziet er weer prachtig uit en je kaartjes mogen er ook weer wezen.
gr,Lean.
Annelies zei…
Je bent weer lekker bezig geweest! En idd stond er vandaag een hele harde wind...!
Jackie zei…
erg hé dat weer...
heb er wel door moeten fietsen, Zucht !!!

Je layout, en kaartjes zijn helemaal leuk geworden..
Gezellig om op zo'n dag even samen te scrappen
Arine zei…
gave layout en kaartjes en volgens mij is je blog veranderd. Ziet er super uit
Groetjes

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!