Doorgaan naar hoofdcontent

180 berichten!

Dat gaat lekker!!! Op naar de 200, en dan weer tijd voor een rak!
Ik heb vrijdag een hele gezellige dag gehad! Met z'n 4tjes de hele dag aan de scrap geweest! Heerlijk, niet dat ik veel heb gedaan... hihihi
Ben met 2 lo's begonnen en met een receptenboek, maar op de een of andere manier kan ik gewoon niet meer scrappen met andere, of bij een ander..... Dus het ligt nu weer op "de-hoop-van- afmaken" !


Hoe vinden jullie het klein beetje paassfeer al in huis? Heerlijk he, ik kan daar zo vrolijk van worden!
Maar ben nog lang niet klaar! :D



Ik heb gister een geboortekaartje voor mijn nichtje gemaakt die is bevallen van Luke! Een hele verse naar het voorbeeld uit de nieuwe CO! Leuk, eens iets anders! Nu had ik alleen geen sokjes in huis, wat ik wel dacht, dus nu is het een rammelaartje geworden! Hopen dat hij goed aankomt!

En natuurlijk ook eentje voor opa en oma!

En had ik al verteld dat we allemaal nieuwe meubels hebben gekocht?!?!?!?!? Zo gaaaaaf!!!! Ik ben er nog helemaal hyper van!! Ik heb geen foto's maar zodra het binnen is ( als het goed is tussen nu en 8 weken ) laat ik jullie alles zien!
Helaas moet ik wel afscheid nemen van mijn buffetkast waar ik heel wat verfwerkuurtjes in heb zitten.... Het is te wit vergeleken bij de andere meubels..... En kan het verder echt nergens kwijt....Jammer...
Maar ik heb van de zomer wel weer heel wat uurtjes tijd over want dan zou ik eigelijk de andere meubels in de verf zetten maar dat hoeft nu niet meer!

Nou bedankt weer voor het lezen en voor de lieve berichtjes allemaal! Doet me goed!
doei

Reacties

gea zei…
superleuke kaartjes !!!
Unknown zei…
zo kom je ook van je verf klus af goed idee....ik verkoop gewoon mijn huis..hihihhi.Je kaartjes zijn weer top.
gr,Lean.
Romy zei…
Super kaartjes! Dat rammelaartje is ook zo lief. En ik ben heel benieuwd naar jullie nieuwe meubels. Jammer dat de buffetkast weg moet, maar er komt vast iets prachtigs voor in de plaats:)
Je@net zei…
Wat een super leuke kaartjes Miranda!! En die Paasssfeer in huis is helemaal gezellig, brengt meteen het voorjaar naar binnen!
Ben benieuwd naar je nieuwe meubels, alvast veel plezier ermee!
Jackie zei…
Ga je die hele mooie leuke buffetkast weg doen ??? Nee zonde joh !!!
Maar nieuwe meubels ook altijd super leuk natuurlijk...

Ik vind je kaartjes super leuk,..
en al een beetje paassfeer, gezellig..

Mss ook maar doen om mijn gedachten te verzetten
Liesbeth zei…
erg leuk geworden zo met die rammelaar!
enne leuk hoor: nieuwe meubels, veel plezier ermee!

groetjes Liesbeth
Manon zei…
ohw wat heb je weer mooie dignen gemaakt! ja paas sfeer vind ik echt geweldig!!
Nou heb ik ook een doel he.. nog meer uitzoeken wat je ermee kan!
hihi..
groetjes Manon
MvM-design zei…
Heerlijk paassfeer! Maar het gaat weer vriezen!! :(
Mooie kaartjes ;)
Arine zei…
Kaartjes zien er weer toppie en a la Miranda uit.
Leuk nieuwe meubeltjes, wat kan je daar weer lekker van gaan genieten, wel zonde van je kast, ga je hem nou weer verven of doe je hem helemaal weg.
De paassfeer ziet er ook weer super uit en ik vond het jammer dat ik er vrijdag niet bij was, hadden we lekker samen kunnen niksen haha
Unknown zei…
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk die paassfeer! :D Gezellig! Ben benieuwd naar de rest!

Enne succes met het oplossen van je op de stapel liggende werkjes! ;)
Johanna zei…
Echt een stoere jongenskaart :D en ik vind het zo top dat je de opa&oma dan ook een bijpassend kaartje stuurd. Heel erg leuk!!!
Liefs, Johanna

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!