Doorgaan naar hoofdcontent

Fijne dagen!!!

Ik begin met de kussens te showen die ik laatst voor Joppie zijn nieuwe bed heb gemaakt!


Heerlijk weer om met stof bezig te zijn! Zo leuk dat ik nu van alles tegelijk aan het doen ben! :D
Ben net klaar met een vlaggetjes lijn van 5 meter, en bedacht ineens dat het wel leuk zou zijn om van diezelfde stofjes een tafelkleed te maken ( daar heb ik me dus iets op verkeken, maargoed waar je aan begonnen bent moet je ook afmaken LOL ) en ben nog bezig met de fotoboeken!

Ik zag net dat ik van Johanna een award heb gekregen! Lief zeg, dank je wel!!!!


Ik mag nu 10 dingen over mezelf vertellen. Dit heb ik een tijdje geleden ook gedaan dus zal eens kijken wat er nog van waar is....
*1 Ik ben nu weg van lezen! Gun mezelf er té weinig tijd voor maar vind het heerlijk!
*2 Ik ben een van de weinige geloof ik die geen hekel heeft aan schoonmaken.....
*3 Ik wil van alles en wil veel te veel!!!!
*4 Ik ben gek op de meeste nummers van Intwine!!
*5 Ik ben echt een emo mens..... kan om alles janken....
*6 Ik ben ook echt een familiemens.... Heb een grote familie met veel ooms en tantes en neven en nichten en vind het heerlijk om ze te zien!
*7 Ik ben verslaafd aan de pc, had mezelf voorgenomen om minder er achter te zitten en meer te freubelen maar lukt niet.....
*8 Ik ben helemaal weg van stofjes en wil er graag iets mee doen!
*9 Ik de laatste tijd steeds vaker ( helaas ) met mijn neus op de feiten gedrukt wordt en nu echt zoveel mogelijk van het leven wil genieten!
*10 Ik nu echt naar bed moet want morgen moet ik er weer vroeg uit om een brunch klaar te maken voor mijn ouders en broertje......Gezellie!!!!

Ik geef deze award door aan Judith , Jacqueline en Jolanda.

Ik wens jullie allemaal nog een fijne 2de paasdag en hopelijk tot snel weer!!!

Reacties

Unknown zei…
gave kussens Miranda en gefeliciteerd met je award.
gr,Lean.
Romy zei…
Wat een gave kussens. Zo knap wat jij telkens met stofjes maakt...dat lukt mij echt niet. En gefeliciteerd met je award. Fijne Tweede Paasdag nog!
Annelies zei…
Leuk geworden die kussentjes!! Jullie ook hele fijne paasdagen! Love de layout van je blog trouwens! Top!
Manon zei…
zo zo je hebt het er maar druk mee. De kussens vind ik geweldig!
En ook heel erg knap dat je dit kan. Tafelkleed ik ben benieuwd! showen dus als die klaar is :)

Groetjes Manon
Liefs Inge zei…
Nou die mogen er wezen hoor! Leuk dat je zo met alles tegelijk bezig bent.
Liesbeth zei…
wow wat een leuke kussens!
groetjes Liesbeth
Unknown zei…
Leuke kussens!!
Je bent er maar druk mee...
Lischa zei…
prachtig die kussentjes erg leuk gedaan zeg
leuk om je tien dingen te lezen ,Bij de award die je gekregen hebt staat mijn naam bij ,is deze voor mij of bedoel je een andere Jolanda:-)

En ik ken dat wel hoor ,ik wil ook veel te veel
Iris zei…
Hey wat een gave kussens zeg! Erg stoer!
Enne nog steeds helemaal happy met je nieuwe meubels? Alles al ingeruimd? Las t op hyves. Wel super hoor dat ze eerder kwamen!
Fijne week!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!