Doorgaan naar hoofdcontent

Van alles wat!

Er liggen hier heel veel dingen die net niet af zijn, of alleen een begin gemaakt en toen gestopt... Nu ben ik bezig om elke keer iets af te maken! Dus wat simpele dingetjes!
Vandaag is het juffendag bij Lotte op school! De juffen hangen hier heel handig wat papiertjes op het prikbord met dingetjes die ze leuk vinden om te krijgen! Maarja, dan willen wij het natuurlijk wel een beetje orgineel geven..... Lotte heeft deze plantenbak uitgezocht zodat ze haar naam erop kon schrijven! Erin zit het cadeautje wat ze graag wilde hebben en een tekening van Lotte. Staat wel leuk met een (kunst) roos erbij toch?
Ben benieuwd !

Voor mijn schoonmoeder had ik laatst een lijstje gepimpt van de action.... Mijn moeder vroeg heel zachtjes: "nu heb je zeker geen zin meer in nog zo'n lijstje te maken,...?? " hahah ja hoor, tuurlijk mam! En mijn ouders hebben heel veel zilveren lijstjes dus was alleen wat op het lijstje plakken!


En nog een album die hier al zeker 1,5 maand staat te wachten.... Gister heb ik nog even de laatste dingetjes eraan gedaan en nu kan hij naar de nieuwe eigenaar!
Nou verder niet zo veel te melden.... Ik hoop dat ik snel weer wat kan laten zien! :D
Fijne week nog allemaal en bedankt voor het kijken!!
Doei doei

Reacties

*~Patries~* zei…
Wat een leuke dingetjes zo he.. en zo komt alles op zn gemak nog af!

*Kus Patries*
Romy zei…
Zo te zien ben je weer heerlijk creatief bezig geweest. En alles ziet er zo mooi uit! Ik vind het zo leuk dat je niet alleen layouts en kaartjes, maar ook heel veel andere mooie dingen maakt en op je blog showt.
Annelies zei…
je bent toch wel heel creatief bezig geweest! Leuk om te zien weer!!
Lean zei…
Laten zien is dit niets dan ik vind het toch weer heel wat hoor gave lijst ook...plakze!!!!
Het is maar wat je allemaal simpel noemt! Je moet het wel doen!

Erg leuke kado's voor de juffen!

Je bent weer goed bezig geweest!
Liesbeth zei…
Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt!
Groetjes Liesbeth
manja zei…
Nou, jij bent in ieder geval goed bezig! Ik zou wel willen dat ik zoveel kon laten zien.
Het ziet er allemaal weer toppie uit hoor!

Fijn weekend!
Arine zei…
oh wat een leuke dingen allemaal weer
Marga zei…
Wat een leuke spulletjes allemaal. Juffen moeten dit wel leuk vinden. Maar hoe zit dat met de briefjes aan het prikbord???? Hangen de juffen die op met ideetjes van wat ze leuk vinden?????

hihihi, nog nooit van gehoord.
Ben een tijdje niet op je blog geweest, maar zie dat je weer ontzettend leuke dingetjes gemaakt heb.... heerlijk om te zien!

X Tessa
Manon zei…
wat een leuke bloempotjes....!
En geweldig die albums steeds van je hoor! knap werkje steeds.

Succes met je afwerk projectjes :)
Manon
Manon zei…
wat een leuke bloempotjes....!
En geweldig die albums steeds van je hoor! knap werkje steeds.

Succes met je afwerk projectjes :)
Manon

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!