Doorgaan naar hoofdcontent

Van alles wat!

Er liggen hier heel veel dingen die net niet af zijn, of alleen een begin gemaakt en toen gestopt... Nu ben ik bezig om elke keer iets af te maken! Dus wat simpele dingetjes!
Vandaag is het juffendag bij Lotte op school! De juffen hangen hier heel handig wat papiertjes op het prikbord met dingetjes die ze leuk vinden om te krijgen! Maarja, dan willen wij het natuurlijk wel een beetje orgineel geven..... Lotte heeft deze plantenbak uitgezocht zodat ze haar naam erop kon schrijven! Erin zit het cadeautje wat ze graag wilde hebben en een tekening van Lotte. Staat wel leuk met een (kunst) roos erbij toch?
Ben benieuwd !

Voor mijn schoonmoeder had ik laatst een lijstje gepimpt van de action.... Mijn moeder vroeg heel zachtjes: "nu heb je zeker geen zin meer in nog zo'n lijstje te maken,...?? " hahah ja hoor, tuurlijk mam! En mijn ouders hebben heel veel zilveren lijstjes dus was alleen wat op het lijstje plakken!


En nog een album die hier al zeker 1,5 maand staat te wachten.... Gister heb ik nog even de laatste dingetjes eraan gedaan en nu kan hij naar de nieuwe eigenaar!




Nou verder niet zo veel te melden.... Ik hoop dat ik snel weer wat kan laten zien! :D
Fijne week nog allemaal en bedankt voor het kijken!!
Doei doei

Reacties

Wat een leuke dingetjes zo he.. en zo komt alles op zn gemak nog af!

*Kus Patries*
Romy zei…
Zo te zien ben je weer heerlijk creatief bezig geweest. En alles ziet er zo mooi uit! Ik vind het zo leuk dat je niet alleen layouts en kaartjes, maar ook heel veel andere mooie dingen maakt en op je blog showt.
Annelies zei…
je bent toch wel heel creatief bezig geweest! Leuk om te zien weer!!
Unknown zei…
Laten zien is dit niets dan ik vind het toch weer heel wat hoor gave lijst ook...plakze!!!!
Unknown zei…
Het is maar wat je allemaal simpel noemt! Je moet het wel doen!

Erg leuke kado's voor de juffen!

Je bent weer goed bezig geweest!
Liesbeth zei…
Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt!
Groetjes Liesbeth
Manja zei…
Nou, jij bent in ieder geval goed bezig! Ik zou wel willen dat ik zoveel kon laten zien.
Het ziet er allemaal weer toppie uit hoor!

Fijn weekend!
Arine zei…
oh wat een leuke dingen allemaal weer
Marga zei…
Wat een leuke spulletjes allemaal. Juffen moeten dit wel leuk vinden. Maar hoe zit dat met de briefjes aan het prikbord???? Hangen de juffen die op met ideetjes van wat ze leuk vinden?????

hihihi, nog nooit van gehoord.
Ben een tijdje niet op je blog geweest, maar zie dat je weer ontzettend leuke dingetjes gemaakt heb.... heerlijk om te zien!

X Tessa
Manon zei…
wat een leuke bloempotjes....!
En geweldig die albums steeds van je hoor! knap werkje steeds.

Succes met je afwerk projectjes :)
Manon
Manon zei…
wat een leuke bloempotjes....!
En geweldig die albums steeds van je hoor! knap werkje steeds.

Succes met je afwerk projectjes :)
Manon

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!