Doorgaan naar hoofdcontent

Van alles wat!

Eindelijk kan ik mijn eerste creaties laten zien van de taarten! Het was een 'opdracht' en ik heb het samen met vriendin Inge gedaan! Erg leuk om te doen!!


Van Romy kreeg ik een hele lieve award!!! Heel erg bedankt Romy!! Je hoeft er verder niets voor te doen en mag hem aan iedereen geven die je wilt en dat wil ik bij deze aan jullie allemaal doen!!!!

Zaterdag ben ik met de scrapmeiden wezen scrappen! Dat was lekker!!! Echt té lang geleden en proberen snel te herhalen dat we allemaal compleet kunnen zijn!
Dit zijn ook kaartjes van afgelopen week:
En wat als een grapje begon gaat nu echt gebeuren! Ik ga workshop canvas maken geven!! Whaaaaaaaa echt zooo niets voor mij!!! hahahah Maar zo leuk om andere mensen enthousiast te maken met het scrappen! Woensdag is de eerste en ik heb er wel echt heel erg veel zin in!!!!Nou dat was het wel weer voor deze keer!

Ohja, mijn vriendinnetje heeft nu zelfs een blog aangemaakt nu ze 'besmet' is met het scrapvirus! Zo leuk!!! Ik ben helemaal blij want hier ben ik 6 jaar mee bezig geweest om haar over te halen!! Dit is haar blog!

Nou bedankt voor de leuke berichtjes!!!!
Doei doei

Reacties

Mireille zei…
vind je canvasje helemaal geweldig!!! En die taarten!!! whoa.. snel dichtklikken voor mijn dochter het ziet anders zeurt ze me gèk voor ook zo een taart (en dat kan ik dus niet!)
Miranda zei…
Je hebt zulke leuke dingen gemaakt. Enm die canvas is echt super. Weet zeker dat die workshop een groot succes gaat worden!! En zaterdag was super gezellig. Volgende date staat al!
Johanna zei…
Wat een gave taarten!! :D Heel mooi, en hopelijk ook lekker!
Succes met de workshop, dat gaat vast helemaal goedkomen..
Groetjes, Johanna
Romy zei…
Wauwie, jij bent weer druk bezig geweest...die taarten zien er overheerlijk en ook nog eens superleuk uit:) En de kaartjes zijn allemaal weer zo schattig. Ik vind dat muisjesidee toch zo leuk! En wat gaaf dat je een canvas-workshop gaat geven. Dat gaat vast superleuk worden: het canvas ziet er in ieder geval al helemaal gaaf uit! Veel succes woensdag!
manja zei…
Wat gaaf dat je dat geboortekaartje zo hebt nagemaakt, erg origineel! De rest is natuurlijk ook weer super!
hey miranda,
wat zien die taarten er fantastisch uit.....zonde om op te eten,hihi!
en je kaartjes zijn ook weer super.
je bent druk geweest zeg!!

liefs melanie
Nonnie zei…
Tja, nu nog 1 niet-blogger over te halen!!
De taarten zijn super en je kaartjes natuurlijk ook!

Groetjes!!
Lean zei…
dat was een trage besmetting hahahaha gave creaties allemaal en succes met e workshop.
groetjes,Lean
Manon zei…
wow wat heb jij gave dingen gemaakt zeg!
Echt top ga zo door!!!
Groetjes Manon
Maaike zei…
Oh, die taarten zien er super uit hoor!! En als ze ook nog zo smaken....
Enne... dat workshoppie gaat vast goedkomen. Het voorbeeld ziet er geweldig uit.
Wat een gweldige dingen heb je gemaakt, en die taarten.... ooooh SWEET!!

xx Tessa
Wat een mooie leuke meidentaarten.
Je maakt erge leuke dingen.
groetjes Mams van Aenne
Jolanda zei…
Je taarten zijn geweldig...wat mooi!!!echt geweldig ..gefeliciteerd met je award en je werk is super.
Fijne dag!!
ohhh... Hello Kitty... Jaloers!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!