Doorgaan naar hoofdcontent

Van alles wat!

Eindelijk kan ik mijn eerste creaties laten zien van de taarten! Het was een 'opdracht' en ik heb het samen met vriendin Inge gedaan! Erg leuk om te doen!!


Van Romy kreeg ik een hele lieve award!!! Heel erg bedankt Romy!! Je hoeft er verder niets voor te doen en mag hem aan iedereen geven die je wilt en dat wil ik bij deze aan jullie allemaal doen!!!!

Zaterdag ben ik met de scrapmeiden wezen scrappen! Dat was lekker!!! Echt té lang geleden en proberen snel te herhalen dat we allemaal compleet kunnen zijn!
Dit zijn ook kaartjes van afgelopen week:




En wat als een grapje begon gaat nu echt gebeuren! Ik ga workshop canvas maken geven!! Whaaaaaaaa echt zooo niets voor mij!!! hahahah Maar zo leuk om andere mensen enthousiast te maken met het scrappen! Woensdag is de eerste en ik heb er wel echt heel erg veel zin in!!!!



Nou dat was het wel weer voor deze keer!

Ohja, mijn vriendinnetje heeft nu zelfs een blog aangemaakt nu ze 'besmet' is met het scrapvirus! Zo leuk!!! Ik ben helemaal blij want hier ben ik 6 jaar mee bezig geweest om haar over te halen!! Dit is haar blog!

Nou bedankt voor de leuke berichtjes!!!!
Doei doei

Reacties

Mireille zei…
vind je canvasje helemaal geweldig!!! En die taarten!!! whoa.. snel dichtklikken voor mijn dochter het ziet anders zeurt ze me gèk voor ook zo een taart (en dat kan ik dus niet!)
Miranda zei…
Je hebt zulke leuke dingen gemaakt. Enm die canvas is echt super. Weet zeker dat die workshop een groot succes gaat worden!! En zaterdag was super gezellig. Volgende date staat al!
Johanna zei…
Wat een gave taarten!! :D Heel mooi, en hopelijk ook lekker!
Succes met de workshop, dat gaat vast helemaal goedkomen..
Groetjes, Johanna
Romy zei…
Wauwie, jij bent weer druk bezig geweest...die taarten zien er overheerlijk en ook nog eens superleuk uit:) En de kaartjes zijn allemaal weer zo schattig. Ik vind dat muisjesidee toch zo leuk! En wat gaaf dat je een canvas-workshop gaat geven. Dat gaat vast superleuk worden: het canvas ziet er in ieder geval al helemaal gaaf uit! Veel succes woensdag!
Manja zei…
Wat gaaf dat je dat geboortekaartje zo hebt nagemaakt, erg origineel! De rest is natuurlijk ook weer super!
hey miranda,
wat zien die taarten er fantastisch uit.....zonde om op te eten,hihi!
en je kaartjes zijn ook weer super.
je bent druk geweest zeg!!

liefs melanie
Nonnie zei…
Tja, nu nog 1 niet-blogger over te halen!!
De taarten zijn super en je kaartjes natuurlijk ook!

Groetjes!!
Unknown zei…
dat was een trage besmetting hahahaha gave creaties allemaal en succes met e workshop.
groetjes,Lean
Manon zei…
wow wat heb jij gave dingen gemaakt zeg!
Echt top ga zo door!!!
Groetjes Manon
Maaike zei…
Oh, die taarten zien er super uit hoor!! En als ze ook nog zo smaken....
Enne... dat workshoppie gaat vast goedkomen. Het voorbeeld ziet er geweldig uit.
Wat een gweldige dingen heb je gemaakt, en die taarten.... ooooh SWEET!!

xx Tessa
Wat een mooie leuke meidentaarten.
Je maakt erge leuke dingen.
groetjes Mams van Aenne
Jolanda zei…
Je taarten zijn geweldig...wat mooi!!!echt geweldig ..gefeliciteerd met je award en je werk is super.
Fijne dag!!
Unknown zei…
ohhh... Hello Kitty... Jaloers!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!