Doorgaan naar hoofdcontent

Scrappen?

Hallo allemaal!
Van scrappen voor mezelf komt de laatste tijd niet oveel meer, eigelijk helemaal niet... Af en toe snel een kaartje om op de bus te doen maar verder niet. Geeft niet komt wel weer!
Wel kreeg ik de opdracht om 2 theedozen te maken! Graag in de kleur geel met groen en een paarse! ( jaja daar is die kleur weer... ;) )




Gister kreeg ik de vraag of het mogelijk was om voor vandaag een taart te maken voor een lief klein jongetje dat is geboren, met de lange vingers en de muisjes! Tuurlijk doen we dat:

Mijn moeder was vorige week jarig en voor haar maakte ik deze taart, gevuld met Baileys en kersenjam en banketbakkersroom en frambozenjam:



En onze Jop is vrijdag 4 jaar geworden!!! Pff wat gaat het snel! Hij vertelde al heel lang dat hij een chocoladetaart wil met aardbeien! Nou dan doen we dat toch?! Natuurlijk is hij nog steeds helemaal gek op Cars dus de keuze was snel gemaakt!

Ik ga echt proberen om volgende week weer wat te scrappen, ga het gewoon een beetje missen.... En het moet nu toch echt wel kunnen nu Jop ook naar de basisschool is!
Bedankt voor het kijken en tot snel weer!
Doei doei

Reacties

Connie zei…
wauw, dat ziet er allemaal geweldig uit. En die taarten.............mmmmmmmmmm en ook schitterend gemaakt
Manon zei…
wow wat heb jij je uitgesloofd zeg :) echt super mooi allemaal. En die taart voor je mams wow wat een plaatje kan zo in en etalage!
Groetjes Manon
Nonnie zei…
Die taart met die muisjes vind ik zooooo schattig! Maar ik mis je scrapcreaties ook wel een beetje!!
Unknown zei…
Zonde om doe mooie taarten op te eten hahahahha..
groetjes,lean
Romy zei…
Nog gefeliciteerd met Jop en je moeder! Ooh, wat zal Jop blij geweest zijn met deze prachtige en ongetwijfeld ook heerlijke taart. Spannend hoor, dat hij ook al naar de basisschool gaat! En de taart voor je moeder is helemaal prachtig! Wauw, dat strikje met de bloemetjes bovenop...! Ook het muisjestaartje is heel leuk en lief. En dan de prachtige theedoosjes..gaaf zeg!
Miranda zei…
Wat een prachtige taarten maak je toch! Echt super. Volgende keer wil ik wel een taart als we weer met elkaar scrappen hoor!!
Inge zei…
Hoi Mir,

Super je taarten, maar die had ik al gezien... en de Cars taart was ook erug lekker, zit er nog vol van, hihi.
Die theedozen vind ik ook super gaaf! En dan vooral die paarse, ook al is het jouw kleur niet, hij is echt super!

Liefs Inge
Johanna zei…
Ik zit echt te watertanden bij die taarten...zo mooi en die vullingen klinken heerlijk! Die taart voor je moeder is echt GEWELDIG!!!
Ben benieuwd naar een scrapsel, ook al vind ik deze blogposts ook leuk hoor :)

Groetjes, Johanna
Manja zei…
Wat een kunstwerken zeg jouw taarten! Vind ik ook leuk om te zien hoor, heeft toch ook wel iets scrapperigs.Nog gefeliciteerd met je moeder en Jop!
Enne, dat scrappen komt vanzelf wel weer, het is nu buiten ook nog eens zo lekker weer, daar moet je ook van genieten hoor!
Groetjes manja
Maaike zei…
Jemig... hoezo druk??? Wel gaaf allemaal hoor! Maar denk je wel aan jezelf? Ik vind de theedozen helemaal super!!!
Anoniem zei…
Nog gefeliciteerd met Jop en je moeder! Wat een prachtige taarten heb je gemaakt!!!! Ze zien er echt ontzettend mooi en lekker :-) uit. Je kaarten ook erg leuk.Scrappen komt vanzelf weer..Je hebt ook leuke opdrachten te doen waarin je het scrappen een beetje kwijt kan Groetjes Sylvia
Arine zei…
je bent weer lekker creatief geweest, super theedozen, vooral die gele vind ik helemaal leuk. Mooie taarten ook gemaakt.
Miranda zei…
Het scrappen staat dan misschoen op een laag pitje, je hebt niet stil gezeten.
Wat een gave/mooie/heerlijke taarten heb je gemaakt zeg.
Doe je dat als hobby of is het je werk.
De thee dozen vind ik ook erg leuk.

Groetjes Miranda
Jackie zei…
Wow miranda, ik wou echt dat ik een pistie van jouw energie en inspiratie had...

Die theedozen,WOWIE die zijn gaaf !!!
En die taarten, die zijn geweldig mooi, en zonde om op te eten..
Heidie zei…
wat een schitterende taarten heb je gemaakt. En nog gefeliciteerd met Jop.

groetjes Heidie
Wat een geweldige dozen en die taarten..... ohhh mjummie!!!
leuke theedoosjes en taarten,ik heb ook zo`n leuk theedoosje van jou. gr.Leonie
Ik vind jouw blog zo leuk, dat ik je een award wil geven.
Kijk op mijn blog om je award op te halen 

♥ ♥ ♥ ♥ I LOVE YOUR BLOG ♥ ♥ ♥ ♥

Xx Tessa
Knutselfreak zei…
Jeetje...wat een super leuke theedozen. En je taart is super!
Anoniem zei…
Zo wat kan jij mooie taarten maken en goed scrappen zeg! Echt heel goed.

gr Rianne (nichtje van Marlies)
Unknown zei…
Ik heb me ook maar aangemeld op jouw site Miranda, leuk om al jouw creaties te zien, had er natuurlijk al veel over gehoord van Inge.
De theedozen zijn werkelijk schitterend.
Ik had niet meegekregen dat jij ook taarten maakt, dat doe je ook geweldig, ze zien er heel mooi uit allemaal.

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!