Doorgaan naar hoofdcontent

2 emmertjes...

... water halen!
Deze lo had ik nog in de vakantie gemaakt:

Deze ook, Jop met zijn grote vriend:

Deze heb ik met de enveloppenrak van Nicol gemaakt! Echt zo grappig dat we bijna allemaal dezelfde titel hebben gebruikt!
Een lekkere kleffe lo, is ook wel eens leuk om te maken! :D

En ik zat vanmiddag wat te bloggen, kom ik bij Chantal (=klik!) een stukje tegen over Smash book! Zoooo leuk, en zoveel leuke filmpjes over te vinden om youtube!
Dit wilde ik ook weer eens gaan doen! Wel leuk om zo een mooi boek te gaan kopen maar zelf maken is ook leuk, en wil het gewoon in combi met travel gaan doen... Ik heb het ooit eens gedaan met de zwangerschap van Jop. Lekker plakken, knippen en kliederen!


Nu maar hopen dat het gaat lukken, ach en anders wordt het 'gewoon' een travel!

Bedankt voor het kijken en iedereen nog een fijne dag!
Doei doei

Reacties

Nonnie zei…
Ziet er allemaal weer super uit! Ben je alweer een beetje gewend aan het werk/school ritme? En nog wel tijd om te scrappen aan je travel?

Dikke X!
Johanna zei…
Erg leuk allemaal weer, allemaal leuke details en kleurtjes! En zo'n eigen gemaakt smashbook is echt een aanrader, erg leuk om te doen :)

Groetjes, Johanna
Unknown zei…
gave lootje weer Miranda en smash is ook heel gaaf en zker in combi met een travel..
groetjes,lean
Romy zei…
Oh wauw, je lootjes zijn gaaf! Ik vind de vrolijke kleurtjes die je vaak gebruikt zo leuk:) Ik ben heel benieuwd naar je travel, het idee klinkt superleuk:)
Margot zei…
ze zijn super!!!
Chantal zei…
Leuk dat je een link naar mijn blog geplaatst hebt!!

Jouw zwanger boek is inderdaad gewoon een smash... Leuk!

die 2 emertjes lo vind ik geweldig. Leuk om eens van die kleine foto's te gebruiken. moet ik ook een keer doen.

Je blog ziet er ook weer mooi uit. Grappig want ik twijfelde tussen deze en die ik nu heb :)
Annelies zei…
Je nieuwe blog is gaaf!!! Weer mooie lo's gemaakt!
Liesbeth zei…
Wow mooi gedaan weer!
groetjes Liesbeth
Maaike zei…
Oh Miranda... Wat een prachtstukjes zitten er weer bij!! De bovenste met het strand vind ik echt geweldig mooi! Ik krijg dat nooit zo voor elkaar! Toppie!
Manja zei…
Wat ziet je blog er weer leuk uit zeg! Natuurlijk zijn je lo's zoals altijd weer helemaal top!
Enne, voor ik ooit gehoord had van scrappen, maakte ik al smashbooks, al wist ik dat toen nog niet natuurlijk! Zou het nu niet eens meer kunnen denk ik, of idd net als jij met een thema. Ach wie weet komt het er nog eens van...

Groetjes Manja
Manon zei…
schitterende lo's !! ik krijg al weer kriebels
Jackie zei…
Ik wil ook gaan smashen, maar nog iets erbij wat tijd kost, hahaha...


Je layouts zijn geweldig...
wat een super leuk hondenpapiertje trouwens...
Inge zei…
He Mir,

Mooie lootjes weer!
Die met dat hondenpapier is ook erug leuk.
Zo'n smashbook ziet er echt leuk ook, lekker makkelijk, gewoon maar wat doen, ik heb het filmpje ff bekeken, wie weet ga ik dat ook eens doen!
Wat ziet je blog er trouwens super mooi uit, ik krijg dat niet voor elkaar hoor.

Nou morgenavond lekker scrapp avondje.

Liefs Inge
Knutselfreak zei…
Super gave LO´s heb je gemaakt. En wat een leuke layout van je blog. Zo´n smash book lijkt me echt een leuk idee. Die hou ik in gedachte ;)
Tessa zei…
Super gave layouts, en dat smash book is helemaal geweldig, leuk zo;n journal!

xx Tessa
Unknown zei…
Wauw!!!

leuke titels ook... 2 emmertjes! :-)

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!