Doorgaan naar hoofdcontent

Happy days!

Zo gaaf vind ik het papier van Echo Park, Happy days! Ik kon niet wachten om er wat mee te doen! Gisteravond weer heerlijk een paar uurtjes aan de tafel doorgebracht en voila, een echte Happy days layout! :D

Deze layout heb ik gemaakt van de enveloppenswap. Dit keer was ik aan de beurt en ik had zin in een uitdaging...Pfff was iets té want de foto's vond ik er echt moeilijk bij passen. Dan maar sepia! Nu alleen nog de journaling erbij en dan nog 1 vlop te gaan geloof ik!

En nog even een snel kaartje tussendoor:

Ik hoop snel weer wat te laten zien want ik vond het heerlijk om weer wat te scrappen!

Bedankt voor het kijken,
Doei doei

Reacties

Nonnie zei…
Wauw die eerste vind ik echt super!
Inderdaad, die tweede set foto's was vast heel moeilijk te matchen en toch is het je weer gelukt! Complimenten hoor!
Miranda zei…
Wauwie wat een prachtige lo's heb je gemaakt, echt super.
Er is een hoop op te zien en daar hou ik wel van.
Je kaartje is ook erg leuk.
Groetjes miranda
Miranda zei…
Leuke dingen weer Miranda. De eerste is gaaf!
En die envelop was idd een uitdaging! Volgens mij nog 2 enveloppen te gaan nu. Leuk!
Margot zei…
dat ziet er heel gaaf uit! leuk die strandfoto's in sepia!
Lean zei…
Gaaf hoor mooi ook de foto in sepia past perfect bij het strand!
groetjes,Lean
Ria zei…
Ziet er inderdaad heel vrolijk uit
manja zei…
Wat ziet dat er allemaal weer leuk uit, je hebt weer goed je best gedaan ;)
Je maakt me wel aan het twijfelen om het echopark papier te bestellen, is toch wel lekker kleurrijk!
Groetjes Manja
Thamar, zei…
hoi hoi

Ja ook mijn fafo papier.
Ze zijn erg leuk geworden

gr Thamar
Maaike zei…
Mooie lootjes heb je weer gemaakt!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Van alles wat!

Er liggen hier heel veel dingen die net niet af zijn, of alleen een begin gemaakt en toen gestopt... Nu ben ik bezig om elke keer iets af te maken! Dus wat simpele dingetjes!
Vandaag is het juffendag bij Lotte op school! De juffen hangen hier heel handig wat papiertjes op het prikbord met dingetjes die ze leuk vinden om te krijgen! Maarja, dan willen wij het natuurlijk wel een beetje orgineel geven..... Lotte heeft deze plantenbak uitgezocht zodat ze haar naam erop kon schrijven! Erin zit het cadeautje wat ze graag wilde hebben en een tekening van Lotte. Staat wel leuk met een (kunst) roos erbij toch?
Ben benieuwd !

Voor mijn schoonmoeder had ik laatst een lijstje gepimpt van de action.... Mijn moeder vroeg heel zachtjes: "nu heb je zeker geen zin meer in nog zo'n lijstje te maken,...?? " hahah ja hoor, tuurlijk mam! En mijn ouders hebben heel veel zilveren lijstjes dus was alleen wat op het lijstje plakken!


En nog een album die hier al zeker 1,5 maand staat te wachten.... G…