Doorgaan naar hoofdcontent

Happy days!

Zo gaaf vind ik het papier van Echo Park, Happy days! Ik kon niet wachten om er wat mee te doen! Gisteravond weer heerlijk een paar uurtjes aan de tafel doorgebracht en voila, een echte Happy days layout! :D

Deze layout heb ik gemaakt van de enveloppenswap. Dit keer was ik aan de beurt en ik had zin in een uitdaging...Pfff was iets té want de foto's vond ik er echt moeilijk bij passen. Dan maar sepia! Nu alleen nog de journaling erbij en dan nog 1 vlop te gaan geloof ik!

En nog even een snel kaartje tussendoor:

Ik hoop snel weer wat te laten zien want ik vond het heerlijk om weer wat te scrappen!

Bedankt voor het kijken,
Doei doei

Reacties

Nonnie zei…
Wauw die eerste vind ik echt super!
Inderdaad, die tweede set foto's was vast heel moeilijk te matchen en toch is het je weer gelukt! Complimenten hoor!
Miranda zei…
Wauwie wat een prachtige lo's heb je gemaakt, echt super.
Er is een hoop op te zien en daar hou ik wel van.
Je kaartje is ook erg leuk.
Groetjes miranda
Miranda zei…
Leuke dingen weer Miranda. De eerste is gaaf!
En die envelop was idd een uitdaging! Volgens mij nog 2 enveloppen te gaan nu. Leuk!
Margot zei…
dat ziet er heel gaaf uit! leuk die strandfoto's in sepia!
Unknown zei…
Gaaf hoor mooi ook de foto in sepia past perfect bij het strand!
groetjes,Lean
Unknown zei…
Ziet er inderdaad heel vrolijk uit
Manja zei…
Wat ziet dat er allemaal weer leuk uit, je hebt weer goed je best gedaan ;)
Je maakt me wel aan het twijfelen om het echopark papier te bestellen, is toch wel lekker kleurrijk!
Groetjes Manja
Thamar, zei…
hoi hoi

Ja ook mijn fafo papier.
Ze zijn erg leuk geworden

gr Thamar
Maaike zei…
Mooie lootjes heb je weer gemaakt!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!