Doorgaan naar hoofdcontent

Zonnebloem


Zo leuk dit! Jop kreeg zaadjes van school voor de zomervakantie! Hup in de grond gedaan en elke keer trouw water geven... Na een tijd gingen we weer kijken en Jop zoeken op de grond... "Niets te zien mama" zei hij! Ik zei "Jop kijk eens omhoog!!" hahaha dat snuitje!!! Jop is dus helemaal trots op zijn zonnebloemen ( thanks Clau ) en de foto van hun samen volgt! ( of een lo! )

Ik ben getagged!!
Door Johanna en Miranda!


Ik heb begrepen dat ik nu 10 weetjes over mezelf mag vertellen en daarna de tag mag doorgeven aan 5 anderen.
Wist je dat:
1: Ik scrappen nog steeds heel erg verslavend vind?
2: Ik wel erg snel te 'besmetten' ben met een andere hobby! Haken lijkt me ook super, en meer met stof of met kralen..... Begin er niet te veel aan! ;-)
3: Ik nu aardig wat mensen heb 'besmet' met het scrapvirus! Zo leuk om te zien!!! Vooral met mijn verjaardag al die gescrapte kaartjes!! ( gewone zijn ook super leuk hoor! )
4: Ik na de vakantie ben begonnen met hardlopen ( programma met Evy ) en het nog steeds leuk vind... ( achteraf dan hoor, tijdens vind ik het vreselijk en kan ik soms aardig vloeken... ;) )
5: Ik echt verslaafd ben aan het papier van Echo park!
6: Ik besloten heb om géén kerstkaarten te maken dit jaar!! En daar hou ik me aan! ( hoop het zo...)
7:Ik in de auto altijd de nummers van Bruno Mars aan heb en de kids ( 7 en 4 jaar)nu ook de nummers mee kunnen zingen! ( of gillen :P)
8:ik allergisch ben voor noten, kiwi en banaan en dat heeft al een hele hoop ellende bezorgd!
9: www.mirandafaas.nl heel erg leuk bezocht wordt en ik hoop dat ik eens meer tijd heb om me daar meer voor in te zetten!
10: Ik eindelijk na een paar jaar de knop om heb gezet en aan de lijn ben, ben nu 8 kilo kwijt!

En omdat ik nu bij heel veel andere deze tag al heb gezien geef ik hem aan iedereen door die hem nog niet heeft gehad! Alstublieft!!

Verder heb ik niets te laten zien! Hopelijk snel mijn 2de week van Project life! Ik heb er zin in!
Iedereen een fijne zondag!!

Reacties

Lean zei…
leuk om te lezen Miranda en 8kg kwijt tjee gaaf hoor..mooie bloem ook Jop!
groetjes,Lean
Romy zei…
Wow, wat mooi die zonnebloem! Ik kan me voorstellen dat Jop daar trots op is:) En gefeliciteerd met je tag! Leuk om zo meer over je te weten te komen:) En zo te horen ben je al best veel afgevallen. Wat knap zeg! Je kunt het:)
manja zei…
Wauw, jij bent goed bezig, 8 kilo is al een heleboel zeg!
En zo'n allergie lijkt me echt stikvervelend ja!
Fijne zondag nog!
Liefs Manja
MvM-design zei…
SUPERRRR 8 kg kwijt, kweet hoe moeilijk het is!! Hou vol!! ;-)
Johanna zei…
Wat leuk om te lezen!! en de passie voor Echo Park delen we :)

Groetjes, Johanna
Inge zei…
He waar is mijn tag dan? niet dat ik erop zit te wachten... maar dat jij mij vergeet... !:D
Nonnie zei…
Hoi! Echt super! Al 8 kilo! Wauw! Gaat helemaal goed komen met jou!
Maarruh, dat geen kerstkaarten maken zullen we nog weleens zien, hahaha.
Zie je binnenkort wel! Groeten!!
Lischa zei…
dat is geweldig he met die kids,ik vind het trouwens ook prachtig hoor om zo iets te zien groeien,zo heb ik ook een ficus van mijn zoontje die zo lekker groeit en het zo goed doet.

mooie zonnebloem hoor

groetjes jolanda

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!