Doorgaan naar hoofdcontent

Zonnebloem


Zo leuk dit! Jop kreeg zaadjes van school voor de zomervakantie! Hup in de grond gedaan en elke keer trouw water geven... Na een tijd gingen we weer kijken en Jop zoeken op de grond... "Niets te zien mama" zei hij! Ik zei "Jop kijk eens omhoog!!" hahaha dat snuitje!!! Jop is dus helemaal trots op zijn zonnebloemen ( thanks Clau ) en de foto van hun samen volgt! ( of een lo! )

Ik ben getagged!!
Door Johanna en Miranda!


Ik heb begrepen dat ik nu 10 weetjes over mezelf mag vertellen en daarna de tag mag doorgeven aan 5 anderen.
Wist je dat:
1: Ik scrappen nog steeds heel erg verslavend vind?
2: Ik wel erg snel te 'besmetten' ben met een andere hobby! Haken lijkt me ook super, en meer met stof of met kralen..... Begin er niet te veel aan! ;-)
3: Ik nu aardig wat mensen heb 'besmet' met het scrapvirus! Zo leuk om te zien!!! Vooral met mijn verjaardag al die gescrapte kaartjes!! ( gewone zijn ook super leuk hoor! )
4: Ik na de vakantie ben begonnen met hardlopen ( programma met Evy ) en het nog steeds leuk vind... ( achteraf dan hoor, tijdens vind ik het vreselijk en kan ik soms aardig vloeken... ;) )
5: Ik echt verslaafd ben aan het papier van Echo park!
6: Ik besloten heb om géén kerstkaarten te maken dit jaar!! En daar hou ik me aan! ( hoop het zo...)
7:Ik in de auto altijd de nummers van Bruno Mars aan heb en de kids ( 7 en 4 jaar)nu ook de nummers mee kunnen zingen! ( of gillen :P)
8:ik allergisch ben voor noten, kiwi en banaan en dat heeft al een hele hoop ellende bezorgd!
9: www.mirandafaas.nl heel erg leuk bezocht wordt en ik hoop dat ik eens meer tijd heb om me daar meer voor in te zetten!
10: Ik eindelijk na een paar jaar de knop om heb gezet en aan de lijn ben, ben nu 8 kilo kwijt!

En omdat ik nu bij heel veel andere deze tag al heb gezien geef ik hem aan iedereen door die hem nog niet heeft gehad! Alstublieft!!

Verder heb ik niets te laten zien! Hopelijk snel mijn 2de week van Project life! Ik heb er zin in!
Iedereen een fijne zondag!!

Reacties

Unknown zei…
leuk om te lezen Miranda en 8kg kwijt tjee gaaf hoor..mooie bloem ook Jop!
groetjes,Lean
Romy zei…
Wow, wat mooi die zonnebloem! Ik kan me voorstellen dat Jop daar trots op is:) En gefeliciteerd met je tag! Leuk om zo meer over je te weten te komen:) En zo te horen ben je al best veel afgevallen. Wat knap zeg! Je kunt het:)
Manja zei…
Wauw, jij bent goed bezig, 8 kilo is al een heleboel zeg!
En zo'n allergie lijkt me echt stikvervelend ja!
Fijne zondag nog!
Liefs Manja
MvM-design zei…
SUPERRRR 8 kg kwijt, kweet hoe moeilijk het is!! Hou vol!! ;-)
Johanna zei…
Wat leuk om te lezen!! en de passie voor Echo Park delen we :)

Groetjes, Johanna
Inge zei…
He waar is mijn tag dan? niet dat ik erop zit te wachten... maar dat jij mij vergeet... !:D
Nonnie zei…
Hoi! Echt super! Al 8 kilo! Wauw! Gaat helemaal goed komen met jou!
Maarruh, dat geen kerstkaarten maken zullen we nog weleens zien, hahaha.
Zie je binnenkort wel! Groeten!!
Lischa zei…
dat is geweldig he met die kids,ik vind het trouwens ook prachtig hoor om zo iets te zien groeien,zo heb ik ook een ficus van mijn zoontje die zo lekker groeit en het zo goed doet.

mooie zonnebloem hoor

groetjes jolanda

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!