Doorgaan naar hoofdcontent

Mini 2

Zoals jullie hier al konden zien ben ik bezig met de vele foto's van Lotte haar partijtjes de afgelopen jaren... 2011 is af en nu ook 2009! Op naar 2010!~( waarom zo door elkaar? Geen idee... hahah)
Ik laat niet alle foto's zien want zijn er nogal wat maar zo hebben jullie vast een indruk van hoe de mini eruit ziet! Eigelijk een beetje hetzelfde als de eerste, dit bewust gedaan omdat het me leuk lijkt om een paar van diezelfde mini's naast elkaar te hebben staan!( nee er waren geen zwarte pietjes op haar feestje, maar deze lieve meisjes even onherkenbaar gemaakt ivm privacy ;) )

Bianca vroeg vorige week of ik een muziekster voor haar wilde maken! En ook eentje voor haar vriendin die zwanger is! Nou leuk, doen we natuurlijk! Deze kan ik al laten zien, de andere blijft nog even spannend! Bianca bedankt voor de leuke uitdaging en hopelijk heel veel plezier ermee!

En een sneak van een lo voor mijn broertje en zijn vriendin! Ze zijn naar Curacao geweest en wilde een lo voor in een lijst! Spannend!!!! Hij is namelijk best roze, en frummeltjes met tutteltjes.... Ohoh...

( hij mag altijd nog in de berging hangen, lief he? :D )

Nou bedankt weer voor het langskomen!!
Doei doei

Reacties

Johanna zei…
Leuke mini met foto's van een feestje! Erg vrolijk! En ja die ster, helemaal geweldig weer :)
Een lay-out in de berging, hihi, dat kan natuurlijk...

Groetjes, Johanna
Nonnie zei…
Hahaha, hij zal hem heus niet in de berging hangen hoor! En een beetje roze bij een romantische foto hoort toch wel een beetje??

Alles ziet er weer super uit! Ligt het nu aan mij of worden die muzieksterren alleen maar mooier iedere keer?!

XXX
Thamar, zei…
hoi hoi
leuke mini helemaal top. gave kleurtjes. Het ziet er weer geweldig uit.
DE BERGING?? haha
Romy zei…
De sneak ziet er heel veelbelovend uit! Ik weet zeker dat ze de layout een ereplaatsje in huis zullen geven! De ster en je mini zijn trouwens ook super-de-super:)
Hanneke zei…
Wat leuk, al die mini-pietjes in het boekje ;)
Mooi gedaan hoor!

Groetjes Hanneke
Lean zei…
Lekker hoor een sneak..hihhih gave mini en een mooie ster ook.Lief uiltje er op!
groetjes,Lean
Sylvia zei…
Je bent weer goed bezig geweest :) en weer prachtige dingen gemaakt. Wij hebben bijna alle trouwfoto's en dan kan ik mijn album gaan vullen.
Arine zei…
Geweldig hoor die mini's, hadden we toch niet kunnen denken
manja zei…
Goed bezig met je mini's van Lotte!
Ik ben heel erg aan het twijfelen om dit jaar toch weer een DD te maken, vond die van jou van vorig jaar wel heel erg gaaf!
Gave sneak trouwens!

Groetjes Manja
Je bent weer druk bezig geweest! Wat een leuke werkjes allemaal!!!
Annelies zei…
Ontzettend gaaf boekje heb je gemaakt!!!
Ria zei…
Wat leuk die mini's.
Brenda zei…
WAt een supergaaf minialbum heb je gemaakt!! Je ster vind ik ook mooi en die LO is vast&zeker ook een plaatje! Het sneakje ziet er al veelbelovend uit!
Groetjes,Brenda
This mini look so great ..all the pages are gorgeus !!!!!!
the sneak look fantastic.
Thanks for all your visit and lovely words!!
I wish a wonderful week.
Kisses and huges
Cynthia
ScrappyDoo zei…
Ik zag je blog voorbij komen bij Johanna. En bij een naamgenottje moet ik dan toch echt even kijken. Wat maak jij prachtige dingen zeg.
Mooie LO's en die sterren.... Wat een creaties. Ik ben meteen volger geworden. Fijne dag, Groetjes Miranda
Petra zei…
Erg leuk boekje!
Ik wilde dat ik kon zeggen dat 2009 af was :P want loop zo ver achter met foto's. Hier en daar al wel wat van 2011 gedaan maar van 2008 heb ik er ook nog dingen liggen :p
groetjes Petra

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!