Doorgaan naar hoofdcontent

Mini 2

Zoals jullie hier al konden zien ben ik bezig met de vele foto's van Lotte haar partijtjes de afgelopen jaren... 2011 is af en nu ook 2009! Op naar 2010!~( waarom zo door elkaar? Geen idee... hahah)
Ik laat niet alle foto's zien want zijn er nogal wat maar zo hebben jullie vast een indruk van hoe de mini eruit ziet! Eigelijk een beetje hetzelfde als de eerste, dit bewust gedaan omdat het me leuk lijkt om een paar van diezelfde mini's naast elkaar te hebben staan!







( nee er waren geen zwarte pietjes op haar feestje, maar deze lieve meisjes even onherkenbaar gemaakt ivm privacy ;) )

Bianca vroeg vorige week of ik een muziekster voor haar wilde maken! En ook eentje voor haar vriendin die zwanger is! Nou leuk, doen we natuurlijk! Deze kan ik al laten zien, de andere blijft nog even spannend! Bianca bedankt voor de leuke uitdaging en hopelijk heel veel plezier ermee!

En een sneak van een lo voor mijn broertje en zijn vriendin! Ze zijn naar Curacao geweest en wilde een lo voor in een lijst! Spannend!!!! Hij is namelijk best roze, en frummeltjes met tutteltjes.... Ohoh...

( hij mag altijd nog in de berging hangen, lief he? :D )

Nou bedankt weer voor het langskomen!!
Doei doei

Reacties

Johanna zei…
Leuke mini met foto's van een feestje! Erg vrolijk! En ja die ster, helemaal geweldig weer :)
Een lay-out in de berging, hihi, dat kan natuurlijk...

Groetjes, Johanna
Nonnie zei…
Hahaha, hij zal hem heus niet in de berging hangen hoor! En een beetje roze bij een romantische foto hoort toch wel een beetje??

Alles ziet er weer super uit! Ligt het nu aan mij of worden die muzieksterren alleen maar mooier iedere keer?!

XXX
Thamar, zei…
hoi hoi
leuke mini helemaal top. gave kleurtjes. Het ziet er weer geweldig uit.
DE BERGING?? haha
Romy zei…
De sneak ziet er heel veelbelovend uit! Ik weet zeker dat ze de layout een ereplaatsje in huis zullen geven! De ster en je mini zijn trouwens ook super-de-super:)
Hanneke zei…
Wat leuk, al die mini-pietjes in het boekje ;)
Mooi gedaan hoor!

Groetjes Hanneke
Unknown zei…
Lekker hoor een sneak..hihhih gave mini en een mooie ster ook.Lief uiltje er op!
groetjes,Lean
Anoniem zei…
Je bent weer goed bezig geweest :) en weer prachtige dingen gemaakt. Wij hebben bijna alle trouwfoto's en dan kan ik mijn album gaan vullen.
Arine zei…
Geweldig hoor die mini's, hadden we toch niet kunnen denken
Manja zei…
Goed bezig met je mini's van Lotte!
Ik ben heel erg aan het twijfelen om dit jaar toch weer een DD te maken, vond die van jou van vorig jaar wel heel erg gaaf!
Gave sneak trouwens!

Groetjes Manja
Unknown zei…
Je bent weer druk bezig geweest! Wat een leuke werkjes allemaal!!!
Annelies zei…
Ontzettend gaaf boekje heb je gemaakt!!!
Unknown zei…
Wat leuk die mini's.
Brendaxx zei…
WAt een supergaaf minialbum heb je gemaakt!! Je ster vind ik ook mooi en die LO is vast&zeker ook een plaatje! Het sneakje ziet er al veelbelovend uit!
Groetjes,Brenda
This mini look so great ..all the pages are gorgeus !!!!!!
the sneak look fantastic.
Thanks for all your visit and lovely words!!
I wish a wonderful week.
Kisses and huges
Cynthia
Ik zag je blog voorbij komen bij Johanna. En bij een naamgenottje moet ik dan toch echt even kijken. Wat maak jij prachtige dingen zeg.
Mooie LO's en die sterren.... Wat een creaties. Ik ben meteen volger geworden. Fijne dag, Groetjes Miranda
Petra zei…
Erg leuk boekje!
Ik wilde dat ik kon zeggen dat 2009 af was :P want loop zo ver achter met foto's. Hier en daar al wel wat van 2011 gedaan maar van 2008 heb ik er ook nog dingen liggen :p
groetjes Petra

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!