Doorgaan naar hoofdcontent

Op een klein...

.... Stationnetje...
Met de enveloppenswap van Miranda heb ik gister toch deze lo gemaakt! De foto's lagen al klaar en met wat extra blauw erbij vond ik het goed bij de rest van het papier passen!



Bedankt voor het bezoekje!
Doei doei

Reacties

Romy zei…
Dat is een gave layout! Heel veel laagjes, daar houd ik wel van:) En het stempelwerk met bubbeltjesplastic ziet er ook super uit.
hele leuke layout zeg

Liefs,
Patricia
Thamar, zei…
hoi hoi

Hij is gaaaaaaf
Ik heb ook die nopjes stempel moet hem toch eens wat vaker gebruiken.

gr Thamar
marga zei…
Hij en helemaal super en wat een leuke details.........
Unknown zei…
Gaaf lootje heerlijke kleurtjes ook en verf spats..
groetjes,Lean
Johanna zei…
Erg leuk met al dat blauw, verf, de vlaggetjes :) gewoon lekker veel te zien!

Groetjes, Johanna
Anoniem zei…
Leuk al die technieken en details, erg mooi!
Manja zei…
Nou zeg, wat een ontzettend gave lo is dit zeg! Zulke mooie kleuren, en de details erin...dat ze jou nog niet voor een DT hebben gevraagd snap ik echt niet!

Groetjes Manja
Nonnie zei…
Supergaaf! En die bubbels van verf maken er echt wat leuks van zeg!! Voel je je alweer wat beter??? Aan deze LO is in ieder geval niet te merken dat je je niet lekker voelt!

XX
Anoniem zei…
Wat gaaf!! Zoveel te zien! Deze ga ik nog es liften!
Gr Sannepan
Jolanda zei…
Wat een schitterende layout is dit zeg!! Super leuk met al die verf!
Fijne zondag!

Groetjes Jolanda
Wow!!!I just love your page so many gorgeus details for me look a perfect page.
I wish a wonderful week.
Kisses and huges
Cynthia
Maaike zei…
Hij is echt gaaf!!!
Weet je... volgens mij heb ik je gezien op de Kreadoe. In de stand van Scrapdelight liepen we bijna tegen elkaar op. Maar ik wist het niet zeker en durfde je daarom niet aan te spreken... hihi....
Brendaxx zei…
Hoi Miranda,bedankt voor je BBtje! Ik ben natuurlijk ook even bij jou komen "gluren" en mèn, wat maak jij prachtige dingen zeg!! Ik ben gelijk maar volger van je blog geworden, zo hoef ik niks meer van je mooie creaties te missen:)
Groetjes,Brenda
Ruki zei…
stunning layout!! LOVE it! such beautiful colors and details!
Petra zei…
heel mooi!
Groetjes Petra

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!