Doorgaan naar hoofdcontent

Fijne dagen!

Gister hadden Lotte en Jop kerstfeest op school! Lotte wilde niet weer vlavlipjes maken ( zou dan de 4e keer zijn, maar zo lekker voor de kids ;) )dus gingen we opzoek naar iets anders! En dat vonden we op Pinterest!
Dus Lotte en ik gister aan de sneeuwpop:

Erg leuke reacties gekregen en Lotte had er zelf geen op dus we gaan ze vast in de vakantie nog eens maken!


Jop wilde wel graag vlavlipjes ( vlipvlapjes zei hij ;) ) maken en ook hij was trots!

Voor de kindjes in de familie heb ik dit in elkaar gezet met alle dank aan Margriet ( jaja alweer, maar zo leuk die stempels!! )


Ik wens iedereen hele fijne kerstdag en echt een super goed, gezond en creatief 2012!!!

Doei doei

Reacties

Nonnie zei…
Leuke creaties zeg! Helemaal te gek. Die stempels zijn ook hartstikke leuk van Margriet!
Jullie ook hele fijne dagen!

XXX
Unknown zei…
Gaaf hoor en jij ook een fijne kerst.
groetjes,Lean
Johanna zei…
Dat zijn mooie traktaties! Vlipvlapjes :) heerlijk!!

Fijne kerstdagen!!
Romy zei…
Dat ziet er lekker uit! Ik kan me voorstellen dat de kids trots waren toen ze met deze traktaties de klas binnenkwamen:) Een heel fijn kerstfeest! Geniet ervan:)
Monique zei…
Wat een superleuke traktaties zijn dit zeg, ik ben helemaal weg van de sneeuwpoppen en ook de vlipvlapjes vind ik een supergoed idee (dat ik daar zelf nooit aan heb gedacht toen onze kinderen nog op de basisschool zaten!!)
Fijne dagen!!
Manja zei…
Wat boffen die kids van jou toch met zo'n creatieve mama! Ben stiekum verliefd op Jop met zn stropdasje om :)
Geniet van de kerst en jij ook een supergoed 2012!

Liefs Manja
Thamar, zei…
hoi hoi

wat gezellig allemaal,
Wij wensen jou en je gezin alle goeds toe. Ik hoop dat we nog vaak samen gaan bloggen en elkaar op facebook bezoeken.

veel liefs
thamar
Anoniem zei…
Wat een lekkernijen hebben jouw kids gemaakt!! En wat een stoere vent met een stropdas om, Dylan wilt dat echt niet. Hoop dat jullie herlijke kerstdagen hebben gehad!!
femmoltje zei…
Wat leuk
Echt leuke ideeën en ook zo leuk uitgevoerd..
Jackie zei…
Ik wist dit jaar echt niet wat maken voor het kersdiner..
Maar dit vind ik echt super bedacht..


En wat een cuties die beertjes..
o die sneeuwpopjes:geweldig! die ga ik onthouden voor volgend jaar!

groejtes Liesbeth
Annelies zei…
Dat ziet er echt allemaal zo leuk uit! Ik wens je een heel creatief 2012!!
Arine zei…
Wat een leuke traktaties heeft Lotte meegenomen naar school, dit heb ik gemist op pinterest. Heb de foto opgeslagen misschien voor volgend jaar. Alhoewel Sem ALTIJD kipkluifjes mee wil nemen (zucht, kind brengen, uur laten kipkluifjes brengen, 1 1/2 uur later kind weer halen)
Allereerst een een fantastisch, creatief, gezond en gelukkig 2012 toewenst Miranda!! Wat een leuke tractaties heb je gemaakt. Geweldig die vlipflapjes!! Opschrijven hè, anders vergeet je het en is DE perfecte titel voor een layout.

Ook de kerstknuffels zijn erg leuk. Bedankt voor het noemen van mijn naam! (-:

Groetjes,
Margriet

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!