Doorgaan naar hoofdcontent

Woensdag

Het is weer woensdag dus hier het resultaat van afgelopen week!
Mijn december daily:
En mijn project life:


Even vlug een berichtje maar ik kom snel terug met kaartjes en zakjes! En natuurlijk ga ik ook snel bij jullie 'buurten'!
Iedereen een fijne week nog!

Reacties

Lean zei…
gaaf weer Miranda lekker gescrapt zie ik!
groetjes,Lean
Ria zei…
Wat ziet het er weer leuk uit, maar wat een werk lijkt me
Nonnie zei…
De Sinterklaas week, leuk hoor! Ziet er weer mooi uit!
ScrappyDoo zei…
Mooi, maar wat een werk!
Peet zei…
Dat ziet er weer gezellig uit! :-D
natje zei…
Heel erg mooi!
Schitterend gemaakt.

Groetjes
Romy zei…
De nieuwe pagina's voor je albums zien er weer super uit! Ik blijf het een heel leuk idee vinden om zo een hele maand vast te leggen. Als er maar een paar uurtjes extra in mijn dagen zouden zitten...haha.
Angela zei…
Oh echt heel erg gaaf Miranda! En echt kerstig ook met die mooie kleur rood! Super gaaf gedaan!
angela

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!