Doorgaan naar hoofdcontent

Woensdag

Het is weer woensdag dus hier het resultaat van afgelopen week!
Mijn december daily:
En mijn project life:


Even vlug een berichtje maar ik kom snel terug met kaartjes en zakjes! En natuurlijk ga ik ook snel bij jullie 'buurten'!
Iedereen een fijne week nog!

Reacties

Lean zei…
gaaf weer Miranda lekker gescrapt zie ik!
groetjes,Lean
Ria zei…
Wat ziet het er weer leuk uit, maar wat een werk lijkt me
Nonnie zei…
De Sinterklaas week, leuk hoor! Ziet er weer mooi uit!
ScrappyDoo zei…
Mooi, maar wat een werk!
Peet zei…
Dat ziet er weer gezellig uit! :-D
natje zei…
Heel erg mooi!
Schitterend gemaakt.

Groetjes
Romy zei…
De nieuwe pagina's voor je albums zien er weer super uit! Ik blijf het een heel leuk idee vinden om zo een hele maand vast te leggen. Als er maar een paar uurtjes extra in mijn dagen zouden zitten...haha.
Angela zei…
Oh echt heel erg gaaf Miranda! En echt kerstig ook met die mooie kleur rood! Super gaaf gedaan!
angela

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Van alles wat!

Er liggen hier heel veel dingen die net niet af zijn, of alleen een begin gemaakt en toen gestopt... Nu ben ik bezig om elke keer iets af te maken! Dus wat simpele dingetjes!
Vandaag is het juffendag bij Lotte op school! De juffen hangen hier heel handig wat papiertjes op het prikbord met dingetjes die ze leuk vinden om te krijgen! Maarja, dan willen wij het natuurlijk wel een beetje orgineel geven..... Lotte heeft deze plantenbak uitgezocht zodat ze haar naam erop kon schrijven! Erin zit het cadeautje wat ze graag wilde hebben en een tekening van Lotte. Staat wel leuk met een (kunst) roos erbij toch?
Ben benieuwd !

Voor mijn schoonmoeder had ik laatst een lijstje gepimpt van de action.... Mijn moeder vroeg heel zachtjes: "nu heb je zeker geen zin meer in nog zo'n lijstje te maken,...?? " hahah ja hoor, tuurlijk mam! En mijn ouders hebben heel veel zilveren lijstjes dus was alleen wat op het lijstje plakken!


En nog een album die hier al zeker 1,5 maand staat te wachten.... G…