Doorgaan naar hoofdcontent

Project life week 11

Dit was een week van veel inspiratie! Ik krijg vooral van Pinterest heel veel energie en wordt er eigelijk een beetje gek van.... Ik zie zoveel leuke dingen en ideetjes die ik ook wil doen!
Zo zag ik een krans met ballonnen, zo leuk leek me dat dus hup, alles in huis halen en aan de slag! De foto volgt nog dat hij helemaal klaar is, er zitten nu 400 ballonnen op met 200 krammetjes! ( auw idd, nog steeds een pijnlijke duim van het duwen! ;) )

Ik zag ook hele leuke Lego uitnodigingen! Laat Jop nu echt in de Lego tijd zitten en bijna jarig zijn dus ging ik aan de slag. Ik heb het Lego logo veranderd in Jop zijn naam:

En gisteravond heb ik week 11 van Project life gemaakt:

Nu gaan we weer voor een lo!
Iedereen een fijne dag en bedankt voor het kijken!

Doei doei

Reacties

Unknown zei…
gaaf weer en pas wel op je duimpje he!!
groetjes,Lean
Anoniem zei…
Inderdaad ZOOOO verslavend, dat Pinterest! De legokaarten zien er super leuk uit! Succes met de krans.
groetjes Lisa
Unknown zei…
Ziet er allemaal weer heel leuk uit, wat een werk zeg al die ballonnen opprikken, ik kan me voorstellen dat je duim zeer doet, zit er geen blaar op nu?
Unknown zei…
erg he dat pinterest? ik heb die krans ook gezien super en je schreef dat je je week saai vond nou ik ziet hoor ziet er toch top uit.
Inge zei…
He Mir,

Leuk weer je creaties, en die krans.. in het echt is ie nog veel leuker:)
Lekker dat je nog steeds zo goed bij blijft met je PL!

Liefs en tot snel
Lischa zei…
Hooo miran helemaal geweldig hoe creabea jij bent ben benieuwd naar de krans en pl w 11 ziet er weer faaf uit
Lischa zei…
Hooo miran helemaal geweldig hoe creabea jij bent ben benieuwd naar de krans en pl w 11 ziet er weer faaf uit
Lischa zei…
Hooo miran helemaal geweldig hoe creabea jij bent ben benieuwd naar de krans en pl w 11 ziet er weer faaf uit
leuk gedaan weer hoor

liefs patricia
marlies zei…
die krans is idd super gaaf, benieuwd naar hoe de jouwe eruit ziet. Je PL is ook geweldig !

liefs
Romy zei…
Jeetje, jij bent ook echt van alle markten thuis! Die krans ziet er geweldig uit! Ook je Project Life en de kaartjes zijn super!
Thamar, zei…
hoi hoi

Leuk je krans ik heb hem ook gezien.
en een leuke uitnodiging
pl is ook weer een topper geworden.
ben benieuwd wat voor een mooie lo het word.

gr Thamar
Monique zei…
Leuk he dat Pinterest, ik had deze krans ook gepint, zo leuk! maar wel een werk zo te lezen :)
Je lego uitnodigingen zijn ook super leuk, jammer dat mijn jongens deze leeftijd voorbij zijn!
Manja zei…
Jaaa... ik blijf expres een beetje uit de buurt van pinterest, want voor je het weet zit je heel de avond alles te pinnen ;)
De krans had ik ook al eens voorbij zien komen, heel gaaf! En die lego uitnodigingen zijn natuurlijk super voor jongetjes!
Kortom, jij bent weer lekker bezig geweest!

Geniet van het lekkere weer,
Groetjes Manja

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!