Doorgaan naar hoofdcontent

Vakantie!

Afgelopen week en aankomende week hebben wij vakantie! Tenminste, de kids en ik! :D Jan werkt gewoon lekker door en wij doen leuke dingen!
Scrappen staat nu op een heel laag pitje en ik zit geloof ik weer in een mega dip... Heb er geen zin in en vind alles een zooi.... Herkenbaar? Komt het weer goed? Ik laat het maar gebeuren en ben flink aan het ruimen en mijn foto's aan het ordenen! Ook heerlijk! Ook worden er weer veel foto's gemaakt van deze vakantie dus misschien gaat het scrapppen dan weer beetje kriebelen! Zelfs met project life loop ik nu paar weken achter... Ach...komt vast weer goed! Wij gaan lekker genieten! Fijne week allemaal!

Reacties

Nicol zei…
Zooooooo herkenbaar, maar ik weet ook dat het weer goed komt!!!! Gewoon lekker even zo laten en over een tijdje pak je het vanzelf weer op.
Romy zei…
Geniet van de vakantie:) Wat heerlijk dat jullie twee weken hebben! Mijn broertjes moeten morgen alweer naar school en ik had alleen Koninginnedag vrij. En die scrapdip is heel herkenbaar! Gisteren moest een layout bij mij ook uit mijn tenen komen. Ik heb vandaag ook een heleboel scrapspul uitgeruimd. Soms komt zo'n scrapdip bij mij doordat ik gewoon door de bomen het bos niet meer zie;)
Lean zei…
Veel plezierrrrr!
Je@net zei…
Eerst maar eens lekker genieten van de vakantie, de rest komt later wel weer! Straks heb je een stapeltje mooie foto's, een opgeruimd huis en een uitgerust lijf....whahaha, dan komt het scrappen vanzelf! Hoe minder je moet van jezelf, hoe lekkerder het loopt!
Ria zei…
Je hebt vast mijn Blog nog niet gezien, ik heb op het moment zo'n zelfde dip. Geen zin in iets, als ik een uurtje geborduurd heb ben ik het al weer zat.Ik wijt het aan de drukte van de laatste weken, we vliegen morgen naar Nederland, even lekker relaxen. Nou ja, relaxen??? met 3 kleinkinderen in de achtertuin, haha, maar we hebben er zin in.
En die dip, komt vanzelf weer helemaal goed, wees niet bang. Voor je het weet ben je weer volop bezig.
Groetjes Ria
Nonnie zei…
Je krijgt die kriebels echt wel weer terug joh! Jij bent de grootste scrapfreak die ik ken! Je bent nu alleen even moe en lekker bezig met andere projectjes. En opruimen is ook zooooo lekker om te doen. Geen zorgen, geniet lekker van de vakantie en het sorteren en het opruimen. Het mag wel in de krant als ik straks voor loop op jouw PL, hahaha, zoiets is nog nooit gebeurd! Ik ga gauw morgen weer aan de slag er mee ;-) Xxx
Miranda zei…
Hoi Miranda

Wat leuk die foto met de tekst in het zand.
En van het geen scrapzin hebben, hebben we allemaal wel eens last van denk ik.
Ik denk ook wel eens, waar doe ik het allemaal voor.
Maar dan ineens is het toch weer hartstikke leuk.
Dus ff wat minder, komt vanzelf wel weer goed.

groetjes Miranda
marlies zei…
oei ook hier zo herkenbaar... dan vraag ik me echt af wáárom scrap ik uberhaupt ? Beetje plak en knipwerk, heel de avond mee bezig en dan niet eens een lo af en als ik er dan naar kijk vind ik het echt kleuterwerk. En wáár doen we het voor ? leuk voor later ? en wat zal Elise dan zeggen : deze rommel maakte mijn moeder vroeger. (of jouw kinderen ? gaat het als eerste naar het grofvuil ?)
Maar goed wat moeten we anders met onze tijd ? En ik zou het geweldig vinden als mijn moeder nu kwam met een album vol met foto;s die zij bewerkt heeft.
Ach meis geniet lekker van je vakantie en als ik lees dat er veel foto;s gemaakt worden zie ik straks vast en zeker weer een GEWELDIG vakantiealbumpje langskomen.
liefs
Lischa zei…
hier ook herkenbaar hoor meid,zo zat ik vorig jaar wel 8 maanden in een scrappersdip,maar baalde daar wel eenorm van,werd er zelfs zo verdrietig van.Maar komt weer goed,zo weinig zin ik toen had zoveel zin heb ik nu :-)En mijn 2 weken vakantie zit er weer op ,heb mijnpl bijgewerkt in de vakantie liep ook behoorlijk achter ,nu ben ik weer bij,ik was bijna bang dat ik het op wilde geven mijn pl,maar nee gelukkig nog niet.Sterkte met je scrappers dip,maar veel plezier in jullie vakantie geniet er van
Inge zei…
Hoi Mir,

Kop op, dat komt weer helemaal goed, ik heb ook regematig last van zo'n dip, en ineens ben je er weer uit! Je bent toch ook aardig bij met alles? en je kunt nu wel lekker je foto's op orde brengen, daar kan ik nog wat van leren ;)
Leuke foto trouwens, geniet nog even lekker van je vakantie, hopelijk regent het niet teveel daar!

Liefs Inge
Ruki zei…
hope you'll have a great vacation!!
Thamar, zei…
hoi hoi

geniet maar lekker met je familie. Wij hebben volgende week nog een weekje vrij. heerlijk.
gr Thamar

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!