Doorgaan naar hoofdcontent

Vakantie!

Afgelopen week en aankomende week hebben wij vakantie! Tenminste, de kids en ik! :D Jan werkt gewoon lekker door en wij doen leuke dingen!
Scrappen staat nu op een heel laag pitje en ik zit geloof ik weer in een mega dip... Heb er geen zin in en vind alles een zooi.... Herkenbaar? Komt het weer goed? Ik laat het maar gebeuren en ben flink aan het ruimen en mijn foto's aan het ordenen! Ook heerlijk! Ook worden er weer veel foto's gemaakt van deze vakantie dus misschien gaat het scrapppen dan weer beetje kriebelen! Zelfs met project life loop ik nu paar weken achter... Ach...komt vast weer goed! Wij gaan lekker genieten! Fijne week allemaal!

Reacties

Nicol zei…
Zooooooo herkenbaar, maar ik weet ook dat het weer goed komt!!!! Gewoon lekker even zo laten en over een tijdje pak je het vanzelf weer op.
Romy zei…
Geniet van de vakantie:) Wat heerlijk dat jullie twee weken hebben! Mijn broertjes moeten morgen alweer naar school en ik had alleen Koninginnedag vrij. En die scrapdip is heel herkenbaar! Gisteren moest een layout bij mij ook uit mijn tenen komen. Ik heb vandaag ook een heleboel scrapspul uitgeruimd. Soms komt zo'n scrapdip bij mij doordat ik gewoon door de bomen het bos niet meer zie;)
Unknown zei…
Veel plezierrrrr!
Je@net zei…
Eerst maar eens lekker genieten van de vakantie, de rest komt later wel weer! Straks heb je een stapeltje mooie foto's, een opgeruimd huis en een uitgerust lijf....whahaha, dan komt het scrappen vanzelf! Hoe minder je moet van jezelf, hoe lekkerder het loopt!
Unknown zei…
Je hebt vast mijn Blog nog niet gezien, ik heb op het moment zo'n zelfde dip. Geen zin in iets, als ik een uurtje geborduurd heb ben ik het al weer zat.Ik wijt het aan de drukte van de laatste weken, we vliegen morgen naar Nederland, even lekker relaxen. Nou ja, relaxen??? met 3 kleinkinderen in de achtertuin, haha, maar we hebben er zin in.
En die dip, komt vanzelf weer helemaal goed, wees niet bang. Voor je het weet ben je weer volop bezig.
Groetjes Ria
Nonnie zei…
Je krijgt die kriebels echt wel weer terug joh! Jij bent de grootste scrapfreak die ik ken! Je bent nu alleen even moe en lekker bezig met andere projectjes. En opruimen is ook zooooo lekker om te doen. Geen zorgen, geniet lekker van de vakantie en het sorteren en het opruimen. Het mag wel in de krant als ik straks voor loop op jouw PL, hahaha, zoiets is nog nooit gebeurd! Ik ga gauw morgen weer aan de slag er mee ;-) Xxx
Miranda zei…
Hoi Miranda

Wat leuk die foto met de tekst in het zand.
En van het geen scrapzin hebben, hebben we allemaal wel eens last van denk ik.
Ik denk ook wel eens, waar doe ik het allemaal voor.
Maar dan ineens is het toch weer hartstikke leuk.
Dus ff wat minder, komt vanzelf wel weer goed.

groetjes Miranda
marlies zei…
oei ook hier zo herkenbaar... dan vraag ik me echt af wáárom scrap ik uberhaupt ? Beetje plak en knipwerk, heel de avond mee bezig en dan niet eens een lo af en als ik er dan naar kijk vind ik het echt kleuterwerk. En wáár doen we het voor ? leuk voor later ? en wat zal Elise dan zeggen : deze rommel maakte mijn moeder vroeger. (of jouw kinderen ? gaat het als eerste naar het grofvuil ?)
Maar goed wat moeten we anders met onze tijd ? En ik zou het geweldig vinden als mijn moeder nu kwam met een album vol met foto;s die zij bewerkt heeft.
Ach meis geniet lekker van je vakantie en als ik lees dat er veel foto;s gemaakt worden zie ik straks vast en zeker weer een GEWELDIG vakantiealbumpje langskomen.
liefs
Lischa zei…
hier ook herkenbaar hoor meid,zo zat ik vorig jaar wel 8 maanden in een scrappersdip,maar baalde daar wel eenorm van,werd er zelfs zo verdrietig van.Maar komt weer goed,zo weinig zin ik toen had zoveel zin heb ik nu :-)En mijn 2 weken vakantie zit er weer op ,heb mijnpl bijgewerkt in de vakantie liep ook behoorlijk achter ,nu ben ik weer bij,ik was bijna bang dat ik het op wilde geven mijn pl,maar nee gelukkig nog niet.Sterkte met je scrappers dip,maar veel plezier in jullie vakantie geniet er van
Inge zei…
Hoi Mir,

Kop op, dat komt weer helemaal goed, ik heb ook regematig last van zo'n dip, en ineens ben je er weer uit! Je bent toch ook aardig bij met alles? en je kunt nu wel lekker je foto's op orde brengen, daar kan ik nog wat van leren ;)
Leuke foto trouwens, geniet nog even lekker van je vakantie, hopelijk regent het niet teveel daar!

Liefs Inge
Unknown zei…
hope you'll have a great vacation!!
Thamar, zei…
hoi hoi

geniet maar lekker met je familie. Wij hebben volgende week nog een weekje vrij. heerlijk.
gr Thamar

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!