Doorgaan naar hoofdcontent

Project life!

Na een paar hectische weken ben ik tussendoor toch aan de slag gegaan met pl, wat liep ik achter zeg! Ik was ergens in juni blijven hangen..... Maar vind het te leuk om te laten liggen, zonde ook dus nu bijgewerkt t/m week 42!!! Af en toe mist er nog een foto of moet er nog wat aan gedaan worden maar kijk er nu niet meer tegen op! Heerlijk! Ik laat ze even in collages zien want worden anders te veel foto's!
En weet je wat ik het leukste vind?? Het album voor Project life 2013 ligt al klaar! Vind het zo gaaf om terug te zien, ga voorlopig niet stoppen! :D Gisteravond ook weer eens gescrapt, zomaar ineens.... Met de envelop van Nicol!
Van de zomer kreeg ik een mail van iemand van Creatief met Foto's met de vraag of ik wat lo's wilde opsturen voor in het blad! Nou tuurlijk, altijd leuk en voelde me vereerd! Dus gedaan en gister viel het blad Cards&Scrap in de bus ( voorheen Cards&More en Creatief met Foto's) en daar stonden ze gewoon! 4 lo's! Nou vond het echt leuk om te zien! En Lotte en Jop ook, hahaha "worden we nu beroemd?" vroeg Lotte! Nou bedankt weer voor het kijken en ik ga snel bij jullie weer langs! Doei doei

Reacties

marlies zei…
super knap dat je de inhaalslag van je pl hebt gedaan.... en super om zoveel te zien !
Je lo met de vlop van Nicol is ook helemaal gaaf.
Ga morgen, in mijn pauze even kijken of ik het blad kan scoren waar je in staat
Super gefeliciteerd met je gepubliceerde lootjes..dit werk is ook weer Top!
groetjes,Lean
NicoleJ zei…
oh wat heerlijk dat je weer bij bent met PL, je pagina's zien er leuk uit! Dapper dat je weer doorgaat met PL (maar ik snap het wel, want ik ga ook nog een jaartje door).
Romy zei…
Gefeliciteerd met de publicaties! Zó leuk! En ik kan me voorstellen dat Lotte en Jop er flink mee in hun nopjes waren:)
Je nieuwe lay-out is ook heel erg leuk. En wauw, je hebt een flinke inhaalslag gemaakt met je PL. Het ziet er super uit!
Arine zei…
Goed ingehaald zeg en nu doorzetten hoor.
Ruki zei…
love your project life! and that LO is awesome!!
Nonnie zei…
Nou zeg! Weer helemaal bij! Wat knap!! Nu ik nog, hahaha. En er komt weer decemberpapier aan. Misschien kan ik beter van nu terug gaan werken naar week 16. Kan ik sneller aan het nieuwe papier beginnen :-). Leuke LO hoor! Wauw!
Thamar, zei…
hoi hoi

ja leuk hoor dat je in het blad staat maaar helaas is het blad weer over gegaan en nu vind ik het eht een stuk minder leuk. maar goed smaken verschillen natuurlijk.Ga jij misschien ook nog een december daily maken?
nou fijn weekend gr Thamar
Ria zei…
leuk dat je weer terug bent, en ja, als je zo ver achterloopt, weet je wat je te doen hebt. Maar heel goed van je dat het het toch weer oppakt.
Tamara zei…
ooh lekker dat je je pl weer hebt bijgwerkt... ik ben in ieder geval elke week bezig met de week ervoor en hoop tussendoor weer een andere week te doen...

super leuke lo heb je ook gemaakt! xx Tamara
Sylvia zei…
Dat heb je goed bijgewerkt! Ziet er super uit! Had je werk gezien in het blad, heel leuk. Ben blij dat je Scrapbookwinkel weer terug is.
Groetjes Sylvia
Sylvia zei…
Scrapbookwinkel = Scrapmojo
Moet nog even wennen aan de iPad :)
Je@net zei…
Gefeliciteerd met je publicaties, super leuk!
En wat ben je lekker opgeschoten met PL, een super gaaf geheel.
Chantal zei…
lekker zeg dat je weer bij bent met pl. ik ben ook druk bezig. grappig dat jij ondanks de achterstand ook volgend jaar verder wilt. hier nl.presies het zelfde.

ohhh sta je er in. toch het blad eens beter bekijken. heel eerlijk... vind het blad nog weinug aan dus amper gelezen.

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!