Doorgaan naar hoofdcontent

Project life!

Na een paar hectische weken ben ik tussendoor toch aan de slag gegaan met pl, wat liep ik achter zeg! Ik was ergens in juni blijven hangen..... Maar vind het te leuk om te laten liggen, zonde ook dus nu bijgewerkt t/m week 42!!! Af en toe mist er nog een foto of moet er nog wat aan gedaan worden maar kijk er nu niet meer tegen op! Heerlijk! Ik laat ze even in collages zien want worden anders te veel foto's!
En weet je wat ik het leukste vind?? Het album voor Project life 2013 ligt al klaar! Vind het zo gaaf om terug te zien, ga voorlopig niet stoppen! :D Gisteravond ook weer eens gescrapt, zomaar ineens.... Met de envelop van Nicol!
Van de zomer kreeg ik een mail van iemand van Creatief met Foto's met de vraag of ik wat lo's wilde opsturen voor in het blad! Nou tuurlijk, altijd leuk en voelde me vereerd! Dus gedaan en gister viel het blad Cards&Scrap in de bus ( voorheen Cards&More en Creatief met Foto's) en daar stonden ze gewoon! 4 lo's! Nou vond het echt leuk om te zien! En Lotte en Jop ook, hahaha "worden we nu beroemd?" vroeg Lotte! Nou bedankt weer voor het kijken en ik ga snel bij jullie weer langs! Doei doei

Reacties

marlies zei…
super knap dat je de inhaalslag van je pl hebt gedaan.... en super om zoveel te zien !
Je lo met de vlop van Nicol is ook helemaal gaaf.
Ga morgen, in mijn pauze even kijken of ik het blad kan scoren waar je in staat
Unknown zei…
Super gefeliciteerd met je gepubliceerde lootjes..dit werk is ook weer Top!
groetjes,Lean
NicoleJ zei…
oh wat heerlijk dat je weer bij bent met PL, je pagina's zien er leuk uit! Dapper dat je weer doorgaat met PL (maar ik snap het wel, want ik ga ook nog een jaartje door).
Romy zei…
Gefeliciteerd met de publicaties! Zó leuk! En ik kan me voorstellen dat Lotte en Jop er flink mee in hun nopjes waren:)
Je nieuwe lay-out is ook heel erg leuk. En wauw, je hebt een flinke inhaalslag gemaakt met je PL. Het ziet er super uit!
Arine zei…
Goed ingehaald zeg en nu doorzetten hoor.
Unknown zei…
love your project life! and that LO is awesome!!
Manon zei…
Nou zeg! Weer helemaal bij! Wat knap!! Nu ik nog, hahaha. En er komt weer decemberpapier aan. Misschien kan ik beter van nu terug gaan werken naar week 16. Kan ik sneller aan het nieuwe papier beginnen :-). Leuke LO hoor! Wauw!
Thamar, zei…
hoi hoi

ja leuk hoor dat je in het blad staat maaar helaas is het blad weer over gegaan en nu vind ik het eht een stuk minder leuk. maar goed smaken verschillen natuurlijk.Ga jij misschien ook nog een december daily maken?
nou fijn weekend gr Thamar
Unknown zei…
leuk dat je weer terug bent, en ja, als je zo ver achterloopt, weet je wat je te doen hebt. Maar heel goed van je dat het het toch weer oppakt.
Tamara zei…
ooh lekker dat je je pl weer hebt bijgwerkt... ik ben in ieder geval elke week bezig met de week ervoor en hoop tussendoor weer een andere week te doen...

super leuke lo heb je ook gemaakt! xx Tamara
Anoniem zei…
Dat heb je goed bijgewerkt! Ziet er super uit! Had je werk gezien in het blad, heel leuk. Ben blij dat je Scrapbookwinkel weer terug is.
Groetjes Sylvia
Anoniem zei…
Scrapbookwinkel = Scrapmojo
Moet nog even wennen aan de iPad :)
Je@net zei…
Gefeliciteerd met je publicaties, super leuk!
En wat ben je lekker opgeschoten met PL, een super gaaf geheel.
Chantal zei…
lekker zeg dat je weer bij bent met pl. ik ben ook druk bezig. grappig dat jij ondanks de achterstand ook volgend jaar verder wilt. hier nl.presies het zelfde.

ohhh sta je er in. toch het blad eens beter bekijken. heel eerlijk... vind het blad nog weinug aan dus amper gelezen.

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!