Doorgaan naar hoofdcontent

Cadeautje!

Mijn broer en schoonzus hebben in hun gang 2 lijsten hangen waar de lo's in zitten die ik heb gemaakt. Ik had laatst al een nieuwe lo gemaakt van mijn nichtje en nu vroeg mijn schoonzus of ik er eentje wilde maken van hun trouwdag. Deze heb ik gegeven als verjaardagscadeautje met een mooi album erbij zodat ze de lo's die uit de lijsten gaan daar in kan bewaren!
We hebben nog geen nieuwe printer dus ik kan niet elke week trouw mijn pl laten zien. Ik hou het wel bij en sla het op zodat ik straks alles in 1 keer kan uitprinten. Wordt dus vervolgd!

Bedankt voor het langskomen en de berichtjes!

Reacties

marlies zei…
zo leuk dat je werk gewaardeerd wordt ! en super lo geworden met zoveel foto;s knap hoor !
Je@net zei…
Wat een mooie lo, Miranda.
Vind 'm super goed gelukt!
Thamar, zei…
wat een mooie layout , top miranda. Wat een mooie foto's. Fijne vakantie misschien hebben jou kinderen dat ook hier wel. Lekker niks doen. Vandaag had William een pyjama dagje ingelast. Nou scrap ze doeggg
Jackie zei…
wat een prachtige layout ♥
Heel mooi lootje is het geworden.
groetjes,Lean
Manon zei…
Hoihoi, supergave LO! En ook leuk idee van die lijsten in de gang met LO's erin... Brengt me op ideetjes ;-).
Nicol zei…
Een gave layout Miranda, leuk dat het zo gewaardeerd wordt door je schoonzus en broer!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!