Doorgaan naar hoofdcontent

Cadeautje!

Mijn broer en schoonzus hebben in hun gang 2 lijsten hangen waar de lo's in zitten die ik heb gemaakt. Ik had laatst al een nieuwe lo gemaakt van mijn nichtje en nu vroeg mijn schoonzus of ik er eentje wilde maken van hun trouwdag. Deze heb ik gegeven als verjaardagscadeautje met een mooi album erbij zodat ze de lo's die uit de lijsten gaan daar in kan bewaren!
We hebben nog geen nieuwe printer dus ik kan niet elke week trouw mijn pl laten zien. Ik hou het wel bij en sla het op zodat ik straks alles in 1 keer kan uitprinten. Wordt dus vervolgd!

Bedankt voor het langskomen en de berichtjes!

Reacties

marlies zei…
zo leuk dat je werk gewaardeerd wordt ! en super lo geworden met zoveel foto;s knap hoor !
Je@net zei…
Wat een mooie lo, Miranda.
Vind 'm super goed gelukt!
Thamar, zei…
wat een mooie layout , top miranda. Wat een mooie foto's. Fijne vakantie misschien hebben jou kinderen dat ook hier wel. Lekker niks doen. Vandaag had William een pyjama dagje ingelast. Nou scrap ze doeggg
Jackie zei…
wat een prachtige layout ♥
Unknown zei…
Heel mooi lootje is het geworden.
groetjes,Lean
Manon zei…
Hoihoi, supergave LO! En ook leuk idee van die lijsten in de gang met LO's erin... Brengt me op ideetjes ;-).
Nicol zei…
Een gave layout Miranda, leuk dat het zo gewaardeerd wordt door je schoonzus en broer!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!