Doorgaan naar hoofdcontent

Cadeautje!

Mijn broer en schoonzus hebben in hun gang 2 lijsten hangen waar de lo's in zitten die ik heb gemaakt. Ik had laatst al een nieuwe lo gemaakt van mijn nichtje en nu vroeg mijn schoonzus of ik er eentje wilde maken van hun trouwdag. Deze heb ik gegeven als verjaardagscadeautje met een mooi album erbij zodat ze de lo's die uit de lijsten gaan daar in kan bewaren!
We hebben nog geen nieuwe printer dus ik kan niet elke week trouw mijn pl laten zien. Ik hou het wel bij en sla het op zodat ik straks alles in 1 keer kan uitprinten. Wordt dus vervolgd!

Bedankt voor het langskomen en de berichtjes!

Reacties

marlies zei…
zo leuk dat je werk gewaardeerd wordt ! en super lo geworden met zoveel foto;s knap hoor !
Je@net zei…
Wat een mooie lo, Miranda.
Vind 'm super goed gelukt!
Thamar, zei…
wat een mooie layout , top miranda. Wat een mooie foto's. Fijne vakantie misschien hebben jou kinderen dat ook hier wel. Lekker niks doen. Vandaag had William een pyjama dagje ingelast. Nou scrap ze doeggg
Jackie zei…
wat een prachtige layout ♥
Heel mooi lootje is het geworden.
groetjes,Lean
Manon zei…
Hoihoi, supergave LO! En ook leuk idee van die lijsten in de gang met LO's erin... Brengt me op ideetjes ;-).
Nicol zei…
Een gave layout Miranda, leuk dat het zo gewaardeerd wordt door je schoonzus en broer!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!