Doorgaan naar hoofdcontent

2015!!!

Als eerste wil ik graag iedereen een heel goed,  gezond en creatief 2015 wensen!
Ik hoop echt dat ik vanaf nu mijn blog beter bij kan houden maar via de pc werkt blogspot zo irritant met foto's uploaden , dat ik het nu via mobiel probeer!
Mijn goede voornemen is dus echt om weer in blogland te komen en inspiratie bij jullie op te doen en te genieten van al jullie mooie creaties!!!
Hier mijn eerste lo van dit jaar met verse foto's van oud en nieuw.
# ik kom er net achter dat dit een lift is van Thamar  en Johanna  !!#  
Bedankt voor het langskomen en nog een fijn weekend!

Reacties

marlies zei…
hij is echt geweldig geworden Miranda.... erg leuk geworden !
Johanna zei…
Gelukkig nieuwjaar! Super leuk deze layout en hoe geweldig dat je hem ook hebt gelift! Het resultaat is in ieder geval vrolijk en feestelijk.
Ik hoop ook het scrappen en bloggen lukt, want ik vind dat je altijd leuke layouts maakt! Mocht de inspiratie ontbreken, lift je dan nog eens mee op vrijdag?
Groetjes, Johanna
Thamar, zei…
Hoi hoi
Ik sluit mij ook helemaal aan bij de dames boven mij. Ik wens jou en gezin ook een geweldig 2015 toe. Ik ben echt helemaal benieuwd wat voor moois jij gaat maken dit jaar. Heel fijn weekend
Groetjes thamar
{ABX} zei…
Hoi, jij ook een fantastisch 2015 gewenst en mijn voornemen is ook weer om meer te gaan scrappen, want ik heb het vreselijk gemist ;-) en je lo ziet er goed uit !! gr Bianca
Je@net zei…
Super gave lo, Miranda.
Een goed begin van een mooi en creatief 2015!
Jackie zei…
wat een geweldige layout ♥
ik moet eerst mijn kamer opruimen en dan hoop ik ook weer meer te kunnen doen...

Een heel fijn 2015 voor jouw en je gezin
Jij ook de beste wensen voor 2015 gewenst. Dat dit maar een fantastisch jaar mag worden <3
Manon zei…
Echt leuk dat je er weer bent! Ik kijk alweer uit naar de volgende :-). Deze is ook echt super. Heerlijk die vrolijke kleuren! Xxx
Anoniem zei…
Leuk dat je er weer bent en nog de beste wensen voor 2015! Groetjes Sylvia
heeeee, ik heb gewoon gemist dat je weer aan het bloggen bent. Super leuke layout!!!!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!