Doorgaan naar hoofdcontent

2015!!!

Als eerste wil ik graag iedereen een heel goed,  gezond en creatief 2015 wensen!
Ik hoop echt dat ik vanaf nu mijn blog beter bij kan houden maar via de pc werkt blogspot zo irritant met foto's uploaden , dat ik het nu via mobiel probeer!
Mijn goede voornemen is dus echt om weer in blogland te komen en inspiratie bij jullie op te doen en te genieten van al jullie mooie creaties!!!
Hier mijn eerste lo van dit jaar met verse foto's van oud en nieuw.
# ik kom er net achter dat dit een lift is van Thamar  en Johanna  !!#  
Bedankt voor het langskomen en nog een fijn weekend!

Reacties

marlies zei…
hij is echt geweldig geworden Miranda.... erg leuk geworden !
Johanna zei…
Gelukkig nieuwjaar! Super leuk deze layout en hoe geweldig dat je hem ook hebt gelift! Het resultaat is in ieder geval vrolijk en feestelijk.
Ik hoop ook het scrappen en bloggen lukt, want ik vind dat je altijd leuke layouts maakt! Mocht de inspiratie ontbreken, lift je dan nog eens mee op vrijdag?
Groetjes, Johanna
Thamar, zei…
Hoi hoi
Ik sluit mij ook helemaal aan bij de dames boven mij. Ik wens jou en gezin ook een geweldig 2015 toe. Ik ben echt helemaal benieuwd wat voor moois jij gaat maken dit jaar. Heel fijn weekend
Groetjes thamar
{ABX} zei…
Hoi, jij ook een fantastisch 2015 gewenst en mijn voornemen is ook weer om meer te gaan scrappen, want ik heb het vreselijk gemist ;-) en je lo ziet er goed uit !! gr Bianca
Je@net zei…
Super gave lo, Miranda.
Een goed begin van een mooi en creatief 2015!
Jackie zei…
wat een geweldige layout ♥
ik moet eerst mijn kamer opruimen en dan hoop ik ook weer meer te kunnen doen...

Een heel fijn 2015 voor jouw en je gezin
Jij ook de beste wensen voor 2015 gewenst. Dat dit maar een fantastisch jaar mag worden <3
Manon zei…
Echt leuk dat je er weer bent! Ik kijk alweer uit naar de volgende :-). Deze is ook echt super. Heerlijk die vrolijke kleuren! Xxx
Sylvia zei…
Leuk dat je er weer bent en nog de beste wensen voor 2015! Groetjes Sylvia
heeeee, ik heb gewoon gemist dat je weer aan het bloggen bent. Super leuke layout!!!!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!