Doorgaan naar hoofdcontent

2015!!!

Als eerste wil ik graag iedereen een heel goed,  gezond en creatief 2015 wensen!
Ik hoop echt dat ik vanaf nu mijn blog beter bij kan houden maar via de pc werkt blogspot zo irritant met foto's uploaden , dat ik het nu via mobiel probeer!
Mijn goede voornemen is dus echt om weer in blogland te komen en inspiratie bij jullie op te doen en te genieten van al jullie mooie creaties!!!
Hier mijn eerste lo van dit jaar met verse foto's van oud en nieuw.
# ik kom er net achter dat dit een lift is van Thamar  en Johanna  !!#  
Bedankt voor het langskomen en nog een fijn weekend!

Reacties

marlies zei…
hij is echt geweldig geworden Miranda.... erg leuk geworden !
Johanna zei…
Gelukkig nieuwjaar! Super leuk deze layout en hoe geweldig dat je hem ook hebt gelift! Het resultaat is in ieder geval vrolijk en feestelijk.
Ik hoop ook het scrappen en bloggen lukt, want ik vind dat je altijd leuke layouts maakt! Mocht de inspiratie ontbreken, lift je dan nog eens mee op vrijdag?
Groetjes, Johanna
Thamar, zei…
Hoi hoi
Ik sluit mij ook helemaal aan bij de dames boven mij. Ik wens jou en gezin ook een geweldig 2015 toe. Ik ben echt helemaal benieuwd wat voor moois jij gaat maken dit jaar. Heel fijn weekend
Groetjes thamar
{ABX} zei…
Hoi, jij ook een fantastisch 2015 gewenst en mijn voornemen is ook weer om meer te gaan scrappen, want ik heb het vreselijk gemist ;-) en je lo ziet er goed uit !! gr Bianca
Je@net zei…
Super gave lo, Miranda.
Een goed begin van een mooi en creatief 2015!
Jackie zei…
wat een geweldige layout ♥
ik moet eerst mijn kamer opruimen en dan hoop ik ook weer meer te kunnen doen...

Een heel fijn 2015 voor jouw en je gezin
Jij ook de beste wensen voor 2015 gewenst. Dat dit maar een fantastisch jaar mag worden <3
Manon zei…
Echt leuk dat je er weer bent! Ik kijk alweer uit naar de volgende :-). Deze is ook echt super. Heerlijk die vrolijke kleuren! Xxx
Anoniem zei…
Leuk dat je er weer bent en nog de beste wensen voor 2015! Groetjes Sylvia
Unknown zei…
heeeee, ik heb gewoon gemist dat je weer aan het bloggen bent. Super leuke layout!!!!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!