Doorgaan naar hoofdcontent

"Lift-dag"

Na de vraag of ik mee wilde doen met een lift zat ik te twijfelen, tot ik de lo zag! Daar had ik echt zin in!
Ik vond de foto al wat bekend voorkomen en toen de lo af was kwam ik erachter dat ik deze foto al eens op een lo heb gebruikt maar ach....Beter te vaak dan te weinig! ;)
Het papier had ik al heel wat jaren liggen en wilde dat echt nu gebruiken! Maar na 2 minuten wist ik meteen weer waarom dat daar al jaren zo netjes lag want echt ALLES zat direct onder de glitters!
Maar goed, de lo vind ik leuk geworden en nu snel in een page protector stoppen en opruimen....;)
 
De achtergrond heb ik flink bewerkt met masks, stempels en glimmermist.
 
 
Hij komt HIER vandaan!
 
 
Kijken jullie ook bij Johanna, Thamar, Marlies, Brenda en Nadine ! Wie weet tot snel weer en bedankt voor jullie bezoekje en toch elke keer de reacties áls ik dan weer een keer een blog schrijf!
Doei doei

Reacties

Johanna zei…
hihi...van dat papier dat ken ik! Maar, het resultaat is wel echt schitterend! Hopelijk blijft je scrapinspiratie een beetje, want jouw layouts vind ik echt een feestje! Fijne vakantie en geniet van de feestdagen, groetjes, Johanna
Brenda zei…
Ja dat papier heb ik ook gehad, ALLES onder de glitter, inclusief ikzelf. Maar, wel gaaf papier :) Ik vind je layout supermooi geworden! Groetjes,Brenda
Margot zei…
Mooi! De hele LO straalt een gezellige kerstfeer uit!
Thamar, zei…
Haha moest wel lachen om je tekst dat je onder de glitter zat. Maar het is een super leuke lo geworden. Dus maar goed dat je het papier zo lang heb bewaard. Ik vond het super leuk dat je weer mee heb gedaan.
Hele fijne feestdagen
Groetjes thamar
Je@net zei…
Wat leuk om weer een lootje van je te zien, Miranda. Vind 'm ook super gaaf geworden!
Nadine zei…
Leuk dat je toch hebt meegedaan! En zie wat een mooi resultaat. Ook veel glitters om op te ruimen, maar dat hoort erbij ;) Ik vind de sterren op de achtergrond ook zo mooi.
Romy zei…
Haha, altijd geweldig dat glitterpapier, hè? ;) Maar je layout is wel ontzettend mooi geworden! Wat een prachtig vintage geheel!
marlies zei…
Jaaaaa... super om weer een lo van jou te zien en wat voor één !? Echt geweldig ! en deze foto is toch gewoon té lief.
Ik zou van dit papier een daily maken ;-)
fijn weekend x
Jackie zei…
geweldige layout..

Ik ben net mijn hobbykamer maar eens ingedoken om puin te ruimen, mss dat ik dan ook weer eens iets ga doen
Je lift is echt heel gaaf geworden! Mooie kleuren en laagjes!!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!