Doorgaan naar hoofdcontent

"Lift-dag"

Na de vraag of ik mee wilde doen met een lift zat ik te twijfelen, tot ik de lo zag! Daar had ik echt zin in!
Ik vond de foto al wat bekend voorkomen en toen de lo af was kwam ik erachter dat ik deze foto al eens op een lo heb gebruikt maar ach....Beter te vaak dan te weinig! ;)
Het papier had ik al heel wat jaren liggen en wilde dat echt nu gebruiken! Maar na 2 minuten wist ik meteen weer waarom dat daar al jaren zo netjes lag want echt ALLES zat direct onder de glitters!
Maar goed, de lo vind ik leuk geworden en nu snel in een page protector stoppen en opruimen....;)
 
De achtergrond heb ik flink bewerkt met masks, stempels en glimmermist.
 
 
Hij komt HIER vandaan!
 
 
Kijken jullie ook bij Johanna, Thamar, Marlies, Brenda en Nadine ! Wie weet tot snel weer en bedankt voor jullie bezoekje en toch elke keer de reacties áls ik dan weer een keer een blog schrijf!
Doei doei

Reacties

Johanna zei…
hihi...van dat papier dat ken ik! Maar, het resultaat is wel echt schitterend! Hopelijk blijft je scrapinspiratie een beetje, want jouw layouts vind ik echt een feestje! Fijne vakantie en geniet van de feestdagen, groetjes, Johanna
Brendaxx zei…
Ja dat papier heb ik ook gehad, ALLES onder de glitter, inclusief ikzelf. Maar, wel gaaf papier :) Ik vind je layout supermooi geworden! Groetjes,Brenda
Margot zei…
Mooi! De hele LO straalt een gezellige kerstfeer uit!
Thamar, zei…
Haha moest wel lachen om je tekst dat je onder de glitter zat. Maar het is een super leuke lo geworden. Dus maar goed dat je het papier zo lang heb bewaard. Ik vond het super leuk dat je weer mee heb gedaan.
Hele fijne feestdagen
Groetjes thamar
Je@net zei…
Wat leuk om weer een lootje van je te zien, Miranda. Vind 'm ook super gaaf geworden!
Nadine zei…
Leuk dat je toch hebt meegedaan! En zie wat een mooi resultaat. Ook veel glitters om op te ruimen, maar dat hoort erbij ;) Ik vind de sterren op de achtergrond ook zo mooi.
Romy zei…
Haha, altijd geweldig dat glitterpapier, hè? ;) Maar je layout is wel ontzettend mooi geworden! Wat een prachtig vintage geheel!
marlies zei…
Jaaaaa... super om weer een lo van jou te zien en wat voor één !? Echt geweldig ! en deze foto is toch gewoon té lief.
Ik zou van dit papier een daily maken ;-)
fijn weekend x
Jackie zei…
geweldige layout..

Ik ben net mijn hobbykamer maar eens ingedoken om puin te ruimen, mss dat ik dan ook weer eens iets ga doen
Je lift is echt heel gaaf geworden! Mooie kleuren en laagjes!!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!