Doorgaan naar hoofdcontent

Slechte blogger....

Oh oh wat ben ik een slechte blogger zeg..... Ik scrap ook echt nauwelijks tot niet meer.... Maar ik mis het af en toe wel... Gister heb ik voor het eerst weer wat gescrapt en het was heerlijk!
Vanmorgen even op verschillende blogs gesnuffeld en nu heb ik echt de kriebels weer om aan de slag te gaan!
Ik ben eigenlijk vooral aan het haken. hoewel ik eerst alleen maar dekens en poncho's maakte ben ik nu ook bezig met amigurumi. Het is een hoop tellen, opletten en af en toe een flinke scheldpartij maar als het beestje dan klaar is ben ik er toch weer erg blij mee!
 
 
 
Bedankt voor jullie inspiratie en jullie bezoekje, ik ga echt snel weer wat 'scrapperigs' laten zien!
Fijne week allemaal! 

Reacties

Je@net zei…
Ooooh...maar dit is ook super schattig. Ziet er ontzettend mooi uit, Miranda. Erg knap gedaan!
Romy zei…
Jeetje, wat zijn ze leuk geworden! Ik ben zelf net begonnen met haken en kan alleen maar hopen dat ik ooit zoiets moois kan maken :)
Ze zijn wel erg leuk Miranda! Ik was ook helemaal niet meer aan het scrappen maar nu door December Daily de smaak weer helemaal te pakken. Heb nu een abo genomen op de storykits vab Ali Edwards in de hoop dat dat me net dat zetje geeft. Misschien weer eens een scrapdag afspreken?? Hebben elkaar al zooooo lang niet gezien!!
Sylvia zei…
Wat zijn je beestjes leuk, voor Rudolf the red nose reindeer! Groetjes Sylvia
Johanna zei…
Aaah wat een schattige knuffels! Fijn te horen dat je weer gescrapt hebt :-) Ik ben heel benieuwd, want ik vind je layouts altijd inspirerend!
marlies zei…
Aaaaaahhhhhh 'belletje' zo geliefd. Rudolph is ook echt super !!!
Ben benieuwd naar je lo....
marlies zei…
Aaaaaahhhhhh 'belletje' zo geliefd. Rudolph is ook echt super !!!
Ben benieuwd naar je lo....
Owww ze zijn beide heel gaaf geworden Miranda!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!