Doorgaan naar hoofdcontent

Slechte blogger....

Oh oh wat ben ik een slechte blogger zeg..... Ik scrap ook echt nauwelijks tot niet meer.... Maar ik mis het af en toe wel... Gister heb ik voor het eerst weer wat gescrapt en het was heerlijk!
Vanmorgen even op verschillende blogs gesnuffeld en nu heb ik echt de kriebels weer om aan de slag te gaan!
Ik ben eigenlijk vooral aan het haken. hoewel ik eerst alleen maar dekens en poncho's maakte ben ik nu ook bezig met amigurumi. Het is een hoop tellen, opletten en af en toe een flinke scheldpartij maar als het beestje dan klaar is ben ik er toch weer erg blij mee!
 
 
 
Bedankt voor jullie inspiratie en jullie bezoekje, ik ga echt snel weer wat 'scrapperigs' laten zien!
Fijne week allemaal! 

Reacties

Je@net zei…
Ooooh...maar dit is ook super schattig. Ziet er ontzettend mooi uit, Miranda. Erg knap gedaan!
Romy zei…
Jeetje, wat zijn ze leuk geworden! Ik ben zelf net begonnen met haken en kan alleen maar hopen dat ik ooit zoiets moois kan maken :)
Unknown zei…
Ze zijn wel erg leuk Miranda! Ik was ook helemaal niet meer aan het scrappen maar nu door December Daily de smaak weer helemaal te pakken. Heb nu een abo genomen op de storykits vab Ali Edwards in de hoop dat dat me net dat zetje geeft. Misschien weer eens een scrapdag afspreken?? Hebben elkaar al zooooo lang niet gezien!!
Anoniem zei…
Wat zijn je beestjes leuk, voor Rudolf the red nose reindeer! Groetjes Sylvia
Johanna zei…
Aaah wat een schattige knuffels! Fijn te horen dat je weer gescrapt hebt :-) Ik ben heel benieuwd, want ik vind je layouts altijd inspirerend!
marlies zei…
Aaaaaahhhhhh 'belletje' zo geliefd. Rudolph is ook echt super !!!
Ben benieuwd naar je lo....
marlies zei…
Aaaaaahhhhhh 'belletje' zo geliefd. Rudolph is ook echt super !!!
Ben benieuwd naar je lo....
Unknown zei…
Owww ze zijn beide heel gaaf geworden Miranda!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!