Doorgaan naar hoofdcontent

Moodboard lift 1

 Goedemorgen deze woensdag!
Vandaag iets heel anders, een idee van Johanna en Thamar om met meerdere scrappers een lo te maken nav een moodboard! Hóe leuk!!!!
Ik heb nog nooit een lo gemaakt met als inspiratie een moodboard en vond het wel een beetje lastig maar uiteindelijk toen ik eenmaal bezig was vond ik het super leuk!
Nu is deze ook wel erg vrolijk en frisse kleurtjes, en juist heerlijk in deze tijd met het mooie weer.
Daarom vond ik het leuk om een vakantiefoto te gebruiken van een tijdje terug :
 
Wat een kleine Joppie nog....... *smelt*
 
Ik ga snel kijken bij Johanna, Thamar, Nicol, Marlies, Nadine, Brenda en Heike want die hebben ook allemaal een lo gemaakt! Spannend!!!
 
Bedankt voor het langskomen,
fijne dag!

Reacties

Nadine zei…
Ook die van jou is super leuk geworden! Wat een mooie details!
Thamar, zei…
Hij is super. Leuk dat papier met de sterren. Haha. Wel toevallig.
Wat heb je er toch een leuke post van gemaakt.
Op naar de volgende
Heike Bruhn zei…
Ja dat vind ik ook ..jouw post is TOP !!...maar jouw layout is een TOPPER !!...Ik hou van jouw achtergrond met de Inkt of Mist ?..Ook jouw laagjes zijn geweldig...Groetjes uit Nijmegen
Wat een schattige foto!
Super leuk dat jij ook tekst uit het moodboards gebruikt hebt op de lo!
Echt weer een super geheel, een echte Miranda-lo!!
marlies zei…
Achhhh Joppie... wat een superlieve foto Miranda en wat heb je hem super gaaf verwerkt ! Leuk die sterren als achtergrond en met groene inkt te werken. weer heerlijk veel op te zien !
Johanna zei…
Aaaah wat een schatje!! Heel leuk om te zien wat jij uit het moodboard hebt "gepikt". Echt schattig ook met de bloempjes erbij!
Je@net zei…
Ooooooh...deze is ook super gaaf. Echt een heel mooie lo geworden, Miranda!
Margot zei…
Goed gelukt met dat moodboard! Supermooi!
Romy zei…
Wat een gave lay-out! Lekker vrolijk, kleurrijk en een tikkeltje stoer!
Jolanda zei…
Het is en prachtige layout geworden en erg leuk al die laagjes!
Brenda zei…
Wat een supermooie layout!! En ook zo'n schattige foto :) Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien hoe iedereen het moodboard heeft verwerkt op z'n layout. Ik ga nog even mijn rondje afmaken en gluren wat de andere meiden er van hebben gemaakt. Groetjes en nog een fijne avond
Brenda
Lin zei…
Moooi hoor!!!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!