Doorgaan naar hoofdcontent

Moodboard lift 1

 Goedemorgen deze woensdag!
Vandaag iets heel anders, een idee van Johanna en Thamar om met meerdere scrappers een lo te maken nav een moodboard! Hóe leuk!!!!
Ik heb nog nooit een lo gemaakt met als inspiratie een moodboard en vond het wel een beetje lastig maar uiteindelijk toen ik eenmaal bezig was vond ik het super leuk!
Nu is deze ook wel erg vrolijk en frisse kleurtjes, en juist heerlijk in deze tijd met het mooie weer.
Daarom vond ik het leuk om een vakantiefoto te gebruiken van een tijdje terug :
 
Wat een kleine Joppie nog....... *smelt*
 
Ik ga snel kijken bij Johanna, Thamar, Nicol, Marlies, Nadine, Brenda en Heike want die hebben ook allemaal een lo gemaakt! Spannend!!!
 
Bedankt voor het langskomen,
fijne dag!

Reacties

Nadine zei…
Ook die van jou is super leuk geworden! Wat een mooie details!
Thamar, zei…
Hij is super. Leuk dat papier met de sterren. Haha. Wel toevallig.
Wat heb je er toch een leuke post van gemaakt.
Op naar de volgende
Ja dat vind ik ook ..jouw post is TOP !!...maar jouw layout is een TOPPER !!...Ik hou van jouw achtergrond met de Inkt of Mist ?..Ook jouw laagjes zijn geweldig...Groetjes uit Nijmegen
Unknown zei…
Wat een schattige foto!
Super leuk dat jij ook tekst uit het moodboards gebruikt hebt op de lo!
Echt weer een super geheel, een echte Miranda-lo!!
marlies zei…
Achhhh Joppie... wat een superlieve foto Miranda en wat heb je hem super gaaf verwerkt ! Leuk die sterren als achtergrond en met groene inkt te werken. weer heerlijk veel op te zien !
Johanna zei…
Aaaah wat een schatje!! Heel leuk om te zien wat jij uit het moodboard hebt "gepikt". Echt schattig ook met de bloempjes erbij!
Je@net zei…
Ooooooh...deze is ook super gaaf. Echt een heel mooie lo geworden, Miranda!
Margot zei…
Goed gelukt met dat moodboard! Supermooi!
Romy zei…
Wat een gave lay-out! Lekker vrolijk, kleurrijk en een tikkeltje stoer!
Jolanda zei…
Het is en prachtige layout geworden en erg leuk al die laagjes!
Brendaxx zei…
Wat een supermooie layout!! En ook zo'n schattige foto :) Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien hoe iedereen het moodboard heeft verwerkt op z'n layout. Ik ga nog even mijn rondje afmaken en gluren wat de andere meiden er van hebben gemaakt. Groetjes en nog een fijne avond
Brenda
Lin zei…
Moooi hoor!!!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!