Doorgaan naar hoofdcontent

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur!
Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:


En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen.
Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?

Bedankt voor het langskomen!

Reacties

Je@net zei…
Wat een gave foto, Miranda. En ook een super leuke lo ermee gemaakt!
Thamar, zei…
Wat gaaf zeg deze lo en een super leuke foto. Jij hebt ook al zoveel technieken gebruikt . Super hoor.
Fijne dag
Thamar, zei…
Wat gaaf zeg deze lo en een super leuke foto. Jij hebt ook al zoveel technieken gebruikt . Super hoor.
Fijne dag
Romy zei…
Wat leuk om je weer aan het scrappen te zien! Je lay-out is echt super en lekker meisjesachtig!
Heike Bruhn zei…
ik mocht deze dan al op IG zien..maar hier op jouw blog geniet ik dan toch even van al jouw laagjes en embelishments...Geweldig !!
Nadine zei…
Wat fijn als je af en toe een stok achter de deur hebt he? Dat vind ik ook! En wat een gaaf resultaat is dit. Zulke leuke details zie ik op je LO, heel mooi die houten accentjes erbij. Super!
marlies zei…
Wat een prachtige lo, een echte miranda lo weer ! Supergave foto's en zo leuk hoe je dat hexagon papier gebruikt hebt.
Brendaxx zei…
Heerlijke foto en wat een gave layout heb je ermee gemaakt!! Ik blog zelf ook amper meer. Terwijl het juist zo leuk is om te gluren bij andere creatievelingen! Hopelijk lukt het me wat beter allemaal in het nieuwe jaar :) Het voornemen is er in elk geval. Groetjes! Brenda
Judith zei…
Nou zeg, kom ik bij een beetje bloghoppen gewoon jouw blog tegen! Wist niet dat je weer aan het scrappen was. Leuk!! Kom zeker vaker kijken!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei