Doorgaan naar hoofdcontent

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer!
En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;)
De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... )
Het moodboard is uitgezocht door Heike:
En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje:
Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!

Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel!
Kijken jullie ook bij de andere meiden?


Reacties

Thamar, zei…
Neeeeeeee niet stoppen hoor. Ben je helemaal mal. Ik vind je lo echt weer super geworden en ja ik zie de glitter. Het ziet er gaaf uit.
Hele fijne dag

Oja en je blog ziet er gaaf uit
marlies zei…
Oooo ook deze lo is echt weer super ! wat een superlieve foto ! echt gewoon weer een Miranda lo ;-) Ik hoop echt zo dat je het scrappen niet gaat opgeven ....
Je@net zei…
Hé Miranda, wat ziet je blog er leuk uit.
En wat een gave layout. Vind de foto die je gebruikt hebt erg mooi en zo leuk verwerkt!
WOW geweldige blog...en wow wat een super leuke mixed media layout !!Love it !!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!

Disney album!

  In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal! We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien! Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D ) In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!                    En ook week 3 van Project Life is af: Bedankt voor het langskomen, Doei doei